TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, October 11, 2011

Bertahun Guna Baru Habis (One Drop Perfume)



Ingat lagi masa tu baru 5 bulan one drop perfume ini dilancarkan

Saya dapat 1 kotak dari hubby. Konon - konon masa tu nak join one drop perfume ni, manalah tahu kalau nak jadi rezeki tapi hold punya hold sampailah sekarang. Bisnes macam ni  kena kuat semangat dan hati mahu cekal..itulah yang belum mampu saya lakukan..almaklumlah nak jual barang ni mulut kena manis selalu, tak gitu....

Tapi memang berbaloi guna one drop perfume ni, bertahun saya guna baru habis..sampaikan kotak ia pun dah tukar design baru

Apa lagi orderlah 1 kotak lagi....

22 comments:

SYANI said...

Sama la kita.. ada 2 kotak lagi tak habis² lagi..

h4ni3 said...

perfume saya dah 5 tahun tak habis
hihi

Teratak Hami said...

Dulu saya pengedar ODP ni. Pernah KAYA dan pernah keluar paper. Now dah malas & jual kecil-kecilan sahaja. Sebab titik-peluh kita tak dihargai oleh company tu sendiri. Mau jadik stokist pun banyak alasan.

Saya masih simpan botol2 lama dulu :-)

hyazz said...

saya suke botol macam ni warna biru...tapi dah lama abis..namanye dah lupa...nak oder pon tak boleh dah

Kakzakie said...

Kakak ada beli 3 set - pink, hijau dan purple tapi anak kakak semuanya anak dara, hm... jangan kata sekotak setahun, 3 kotak tak sampai setahun dah tak ada bayang pun:)

ainnoraini said...

mmg berbaloi kalau beli tukannn...

ikatankasihku said...

berbaloi beli ni....wangi pon wangi

So Shy Lady said...

jimat juga ye...blum pnh cuba 1dp tu...asyik guna bodyshop

munna said...

munna dah pernah cuba 1 kotak... tapi tak pakai pun anak buah je dtg rumah minta sebotol..esok lusa anak buah yg lain pula minta

Qhaifa Nur said...

SYANI

2 kotak lagi tu entah tahun bilalah nak habis....

Qhaifa Nur said...

h4ni3

lagi hebat 5 tahun tak habis2...

Qhaifa Nur said...

Teratak Hami

pernah KAYA..teruja saya dengar
tak sangka pula begitu jadinya..bukan senang nak senang rupanya...

Qhaifa Nur said...

hyazz

tak pernah survey pun..rupanya banyak jenis..

Qhaifa Nur said...

Kakzakie

botolnya pun comel, tu yg sekejap dah habis...
skrg ni tua muda anak dara bak kata semua orang boleh guna..

Qhaifa Nur said...

ainnoraini

memang berbaloi..tp jenuh nak habis pulak...he..he..

Qhaifa Nur said...

ikatankasihku

setuju sangat..

Qhaifa Nur said...

So Shy Lady

pernah juga guna bodyshop..yg tahan mahal lah sikit..

Qhaifa Nur said...

munna

seorang makcik yg baik hati..tak pa boleh beli lagi sebab murah..

Tihara said...

mmg tahan lama perfume ni..sy punye dah 3 thn..duk ade lg :)

Qhaifa Nur said...

Tihara

untunglah kita yg membelinya..tak habis2 walau dah 3 thn..

qaseh johanna said...

sama la dgn sy..belom abes guna pon..beli dr sebelom kawen..hehe

ct rahani said...

sy pun pakai one drop gak.. mmg tahan lama..