TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, October 13, 2011

Terima Kasih TH...Terima Kasih SKTKP

rasa gembira dan bersyukur

 baru - baru aiman dan azeem dapat buku  akaun simpanan TH dari pihak sekolah







pesanan dari anak - anak mama dan papa

" jangan lupa tau mama nanti savingkan duit untuk kami nanti senang nak beli kereta besar dan rumah besar "

insya allah....

18 comments:

Tihara said...

simpan wet raya ok gak..lama2 jd byk :)

Amy Syaquena said...

bagus belajar manabung dari kecil...

ikatankasihku said...

bagus buat simpanan kat tabung haji sebab dia siap2 dah potong zakat dividen tu nanti

Sufia Mahzan said...

Di sekolah saya, YB sponsor rm10 kepada setiap murid yg belum ada akaun TH. Langkah yang baik.

Menabung untuk education anak-anak yg semakin mahal sekarang

Mama Gee said...

bagus menabung dlm tabung haji :)

Qhaifa Nur said...

Tihara

memang gitu cadangnya pun..

Qhaifa Nur said...

Amy Syaquena

kalau tengok ibu bapa kini itu yang diutamkan saving anak2..

Qhaifa Nur said...

ikatankasihku

dengar simpan kat TH ni memang baguzz..dividen pun tinggi

Qhaifa Nur said...

Sufia Mahzan

seronoknya ada sponsor..
memang betul education anak2 dah mahal skrg..

Qhaifa Nur said...

Mama Gee

setuju, duit kita pun diberkati..

Wani said...

assalamualaikumm.. alhamdulillah syukurlah elokla tu kecik2 dah buka account saving ..moga2 nanti mereka besar x lupa la jasa mak ayah ni :) ...tolong ambik award kat blog ya ..

http://galeriduniaku.blogspot.com/2011/10/first-time-dapat-award-hihi.html

ct rahani said...

amboih pandainya dia demand yer.. nk kete n umah beso tu.. hehe..

tapi baguskan kak ajar anak2 menabung dr kecik..

ziraziz said...

dr kecik lg sy dh menabung dlm TH..tp 2 la, x jgk kaya ha3...

mmg bgs ajr ank menabung.. :)

h4ni3 said...

bagus..
kena galakkan diorg menyimpan mulai skrg :)

Qhaifa Nur said...

Wani

salam..smua ibu bapa harapkan begitu
tq..d atas award yg Wani berikan..amat berbesar hati..nanti saya collect..

Qhaifa Nur said...

ct rahani

tu lah anak2 sekarang dah pandai buat perancangan hidup..he..he..

memang bagus ajar anak menabung dari kecil..tengah usahakan

Qhaifa Nur said...

ziraziz

tak pa sikit2 lama2 jadi bukit...

Qhaifa Nur said...

h4ni3

setuju..