TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, September 28, 2011

Penat Berjalan Tapi Kenyang Makan

morning semua...

tengok kalender aaa.. ari ni dah 30 syawal, penutup bagi bulan syawal (bulan raya kita)

masih sempat lagi kot saya nak citer jenjalan raya yakni open house yang saya hadiri baru - baru ini

dari pagi hingga malam hari makan - makan...

pagi itu pergi open house site kat opis dulu mereka buat di Bgn PNB HQ..macam - macam ada sempat makan nasi beriani dengan pulut kuning je sebab kekenyangan dan perut tak berapa bagus

>
>
>
>
>

lepas tu saya ke.....



gambar ini saya bersama family kecuali hubby tak ikut sebab bekerja...kami ke rumah kakak sepupu di Glenmarie Residences Shah Alam (Dato Nazri (belakang gitu) & Datin Afizah Hashim (baju unggu lembut tu)

ini sebahagian gambar yang sempat saya snap..best lah kat sini dapat jumpa sanak saudara (sebelah arwah abah saya)











kak sepupu teacher Azmin Hashim, adik Datin Afizah ...geramnya dia sebab lama duk jumpa



 jangan mare tuan punya badan pun nak juga

>
>
>
>
>

ni yang pulak kami ke Kg. Melayu Subang Tambahan (rumah kakak sepupu lagi di sebelah mak )


>
>
>
>
>

last sekali ke Saujana Utama Sungai Buluh ( rumah adik lelaki saya..time ni badan dah penat penat giller)






p/s - hepi sesangat tahun ni, dapat pergi jenjalan jumpa sanak saudara yang dah lama tak saya kunjungi.....


















14 comments:

lia said...

hari ni penutup tp next week pon sy masih terima undangan open house raya... pelik2...

Anamarza said...

seronok dapat jumpa sedara mara kan...

Qhaifa Nur said...

lia

sekejap je habis bulan syawal...
dapat lagi undangan...itu je masa yg kosong but mereka kot...

Qhaifa Nur said...

Anamarza

seronok jumpa sanak saudara...

ainnoraini said...

meriahnye..walaupun penat tapi seronokkan jumpe kaum kerabat mcm tu..

Ijah EmoTemo said...

ngeee sekejap je kan 30 syawal. hehehe.

MamaEma said...

a'ah la..hari ni dah last syawal...

semalam opis ema yg buat open house..tp belum buat entry pun lagi..tk sempat laa...

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe..akhir syawal..syok p openhaussss ^_^

Qhaifa Nur said...

ainnoraini

sapa kata gi open house tak penat..penat rupanya..hepi sgt jumpa sedara...

Qhaifa Nur said...

Ijah EmoTemo

thn depan pulak insyaallah jika umur pnjg..kita pose tau citer2 perihal raya...tp masih ade yg buat open house lg...

Qhaifa Nur said...

MamaEma

kejap je syawal...

bestnya opis buat open house...tak sabor tunggu entry dr ema pulak...

Qhaifa Nur said...

KaK LimAh Si SupiR

byk kenangan raya thn ni..syok

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Bestnya g beraya sakan yer...:D

Qhaifa Nur said...

azatiesayang

mmg best raya ni tp badan pulak mare...