TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, September 23, 2011

Geramnya Dengan Orang - Orang Ini..

Amboi - amboi entry kali ini takutnya ...dengan siapa pulak qhaifa nur ni geram

hiss...hiss

sebenarnya nak tulis pasal orang - orang ni

>
>
>
>
>


( mat bangla - ambil kat google )

pagi tadi bertembung dengan seorang mat bangla ni dalam lif semasa saya menuju ke opis

 geramnya siap senyum - senyum dan kenyit - kenyit mata gitu (dalam hati buat tak tau je seolah - olah tak nampak)

eeee..geramnya

mulalah saya teringat kembali pengalaman dulu - dulu

masa tu pregnant anak ke 3, tunggu train kat bukit jalil nak gi opis adalah mat bangla ni pandang - pandang kemudian senyum kat saya..saya buat dono je

last - last dia mai datang kat saya siap minta no. hp lagi dengan alasan nak ajak keluar makan (dalam hati saya cakap gila ke dia ni..tak nampak ke perut saya yang besar ni)

Apalagi blah lah jangan tunggu, cari tempat lain, semenjak dari hari itu kalau jumpa orang - orang sebegini memang enti punya

mereka ni tak kira isteri orang ke, tunang orang ke.janji dapat

yang ni pun tidak kecuali juga patut kita elakkan

>
>
>
>
>


(mat negro - ambil kat google juga)

kita semua dah tahu banyak keburukan dari kebaikan patut dielakkan

14 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

katakan tidak pada mereka.. hehe

Qhaifa Nur said...

FAIZ FARISH

betul tu..

munna said...

mmg takut klu berselisih dgn org2 ini lagi2 yg hitam tu...takut

Wani said...

haha . bahaya tu kak.. lebih2 lagi mat bangla ke mat itu ke mat ini ke .. diaorang ni bukan nak pun .. nak menumpang kesenangan kita adalah kan hihi

Qhaifa Nur said...

munna

yg hitam tu lagi ngeri..

Qhaifa Nur said...

wani

mmg betul bila dah dpt kita ditinggalkan..

MamaEma said...

kena hati2 bila berseorangan

liemaopurut said...

betul...dulu masa kerja kat kl sentral, hari2 la kene naik komuter. kengkadang tu biler tunggu train sekali ngan mat negro ni...dia akan sengih2 pandang kite n cube nak berbual...huh, geli aku....bolayan...

yg tak paham tu...ader jugak bangsa kite yang kapel ngan mat negro ni...and tersangat la bangga nye nak tunjuk kat semua orang...pakwe dia negro...siap pegang2 lagi...yaksssss

kasihredha said...

hihi..sepupu akak pun pernah kena ngorat dgn bangla...walaupun waktu tu dia dah kahwin.

KaK LimAh Si SupiR said...

betol3..hr 2 dok jalan2 dgn membe..ad mata bangla jgk..dok sengeh2..ntah pape j

Qhaifa Nur said...

MamaEma

ye betul tu..

Qhaifa Nur said...

liemaopurut

entahlah saya pun tak paham..kenapalah dipilih mereka2 ni..baupun saya dah tak tahan...mungkin hansem ala-ala shah rukh khan kot

eee...minta dijauhkan

Qhaifa Nur said...

kasihredha

tu yg geram tak kira siapa..tau adat langsung

Qhaifa Nur said...

KaK LimAh Si SupiR

nak ngorat kitalah tu..jgn layan nnti naik lemak