TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, September 19, 2011

Aida Aeish Yang Baru....

Lengkap sudah perhiasan diri buat aeish (kecuali cincin) ....

Ari tu nasib baik perasan, kalau tidak kena beli yang baru bukannya apa sebelum ni dah dipakaikan rantai dan gelang tangan emas pada aeish..

tup..tup dalam diam dia buka gelang tangan tu...

sekarang ni emas dah lah mahal...cepat dengan lambat je dapat ganti yang baru

bincang dengan hubby kita gantilah dengan silver dulu dah cerdik baru boleh dipakaikan gold tu balik..lagipun bahaya kanak - kanak dipakaikan gold ni...




 (semua paten mickey tau..)

kalau tidak dipakaikan aeish perhiasan diri ni..nampak sangat aeish gegirl yang lasak

mana taknya abang - abang ada 4 orang, apa yang si abang nak buat dia pun nak try juga ...pening sikit kepala 


tengoklah bila dah ditindikkan telinga baru nampak ayu sikit anak dara sorang ni..he..he..

bagus juga budak tu tindik, tidak bernanah atau merah pulak, nampak selesa bila aeish pakai

6 comments:

NM02 said...

bambam pun pakai masa raye aje.. dan kalu kuar ada majlis ape2.. blk umh harus bukak..

minggu lepas nasib baik perasan, gelang tangan dia dah separuh nak kuar dari tangan dia...

Tihara said...

salam singgah n follow juga

wah banyak jewelwry dia..cantik :)

Qhaifa Nur said...

NM02

nasib baik mama dia perasan...hati hati ya bambam bila pakai gold ni..

Qhaifa Nur said...

Tihara

cukup dah la tu untuk aeish ni..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

comel
bahaya gak nak pakaikan emas kat budak2 sekarang
emas hilang takper
tapi budak2 huhuhu

Qhaifa Nur said...

tinie

betul tu emas hilang kita beli lain, anak yang hilang tuhan je yang tahu...