TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, August 17, 2011

Tahun Ni Fesyen Baju Manik



Baru ini ada pergi jalan2 kat Jalan TAR.. mata melilau pandang itu ini sempat lagi lihat si peniaga yang lemah lesu sebab jaga kedai yang dibuka sepanjang ramadhan ni (kurang tido la tu)

Sana sini tergantung fesyen baju raya tahun ini ' fesyen baju manik ', memang cantik harga pun cantik juga.

Nak buat dah tak sempat, raya makin hampir....tak pa la lain kali bikin sebab ada adik yang pandai jahit manik tak susah pun...

9 comments:

intan morsalin said...

baju yg ade manik sket pon dah cecah ratus...nikan palk yg manik besor2 n penuh tu...huhuhuhu...
kna blaja jahit manik ni bru puas ati..

Qhaifa Nur said...

intan morsalin

dh survey harga mmg mahal bawah 300 tp tgk betul2 buatannya sma cam kita buat sndiri je...dri jauh pandang mmg cantikk...

MamaEma said...

saya pun tak beli apa2 baju lagi ni..jawabnya memang kena cari baju yg dah siaplah

Qhaifa Nur said...

MamaEma

tak pa ready mate banyak, beli last2 posa mesti murah....

Husna Lana said...

suka baju trend mcm ni jugakk. hehe :)

Prasetyo said...

Nice blog post brow.

Don't forget to visit me back, wokey !!!

mamashikin said...

bestnya dpt beli baju yg ada kat kedai kan.kalo sy nih tak pernah beli..semua jahit sb takde saiz..orangnya kecik ajer..klu ada saiz kanak2..hahha..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cantikla bju tu.cume maera takde mase nk gi shoping.huhu~

Qhaifa Nur said...

Husna Lana :

trend terkini la katakan..suka ye

Prasetyo :

tq nnti sya follow..

mamashikin :

bestnya pandai jahit baju sendiri..entah2 size lebih kurang saya je kot..

khumaera Ismail aka Habibi Hamid :

patent cam ni mmg cantik cepat gi shopping nnti habis...