TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, August 2, 2011

SERONOKNYA SHOPPING...


eee..lama dah aku tinggalkan window shopping ni.

Masa anak dara dulu tak pernah mis. Almaklum la dulu opis dekat Bangunan Medan MARA je, time rehat masuk SOGO, PERTAMA cuci mata he..he...

Bila dah beranak pinak ni slow la sikit kekadang tak bershopping langsung. Bukan apa nak bawa anak yang masih kecil susah la sikit. Bukan 1 jam dapat shopping, paling lama pun 5 jam..nak tinggal anak lama - lama minta dijaga pun kena fikir juga.

Kenapa tahun ni pulak terfikir kembali bab shopping ni..

Hajat dihati nak tengok - tengok kain tudung pakai masa raya nanti sekarang dah bermacam jenis ada.
Tengok la macam mana nanti..oooo

eh...eh..klau ada rezeki nak tebus balik waktu lepas yang tak dapat dilakukan sebelum ini....ya allah ya tuhanku engkau restuilah apa jua yang telah kami lakukan...amin..

1 comment: