TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, August 1, 2011

FIRST POSA .......


salam ramadhan...

eeeee....first posa kerja dah melambak. Dah le PC kat opis tak boleh print gara - gara internet problem hari ni.

Baru je siapkan 7 tender USM, ingatkan boleh duduk releks..tup...tup dapat lagi 2 tender Uitm Shah Alam.

Posa ni cepat bebenor kul 4.30 ptg dah nak balik. Alhamdulillah minggu ni hubby kerja pagi, kalau tidak bercinta nak balik rumah.

' Hello akak, linda nampak akak nak balik sama k'. Syukur tidak la terkejar - kejar nak ambil anak kat taska. Tahu linda pregnant, first jumpa rasanya dah 6 bulan, ari ni jumpa lagi tengah tunggu masa je..aduh terasa cepatnya masa berlalu..semoga selamat buat linda.

1 comment:

Qhaifa Nur said...

releks....jangan tension