TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, August 15, 2011

Ke Mana Kita Hari Ni Yek...

He..he.. ari ni saya cuti la. Ke mana kita hari ni yekkk......

Rasanya macam nak pi cuci2 mata jap, tengok2 je apa yang patut....



( ha...nak gi sini le dah lama x jalan kat sini )

Lepas hantar anak kat taska nanti dalam kul 12 berangkat la dengan my hubby. Kalau nak pe tempat macam ni, waktu hari bekerja baru dapat pandang itu ini, kalau tidak lihat dari jauh je sebab full.....

Oh ye, ni lagi yang best ari ni  sapa - sapa kerja gormen dengarnya bonus dah kuar ari ni...apa lagi ....

Citer bab shopping ni, sya dah lama x kuar bershopping bukannya apa dulu2 la time ni tengah pregnant la, anak2 pula masa tu kecil lagi sekarang tidak lagi....

Ala bukannya nak borong bagai dapat tukar sehelai 2 baju / seluar anak2 pun dah bersyukur sangat..saya tengoklah macam mana nanti susah nak cakap he..he..he... 



4 comments:

Qhaifa Nur said...

minta2 kaki/tangan tidak lenguh ari ni he..he..

MamaEma said...

best tu jalan2 sana...

Qhaifa Nur said...

MamaEma

mmg best rambang bijik mata...

Si DauN CeRi said...

muehehe.. sudah follow dgn jayanya.. :)


selamat berjalan hari ni..