TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, February 24, 2011

Semangat Come-Come....

Ha..ha..kenapa pulak nak cerita pasal semangat ni..entahlah kenapa yek. Bila difikirkan penting untuk diri sendiri, demi keluarga dan sebagainya. Hari ni nur datang dengan semangat baru..huyoo..ahaa tak sapa boleh buat sesuka hati..

Buat family my hubby coming soon la insyallah lagi ade semangat baru...cahaya kejayaan buat family mereka (pak long gan pak ngah, pak mertua den la)..apa tu? Kena wait and see la..

Langkah mesti maju kehadapan..kembangkan apa yang ada. My produk mesti jalan dulu. Kejayaan  tak kan datang bergolek, mesti berusaha. Suka tengok macam Pak Nil buat...buat baik akan dibalas baik tak gitu..Fikirkanlah oleh nur..


 

No comments: