TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, March 4, 2011

Aeish busyuk & jemput pisang

ari tu my mother in law nak gi kuantan tengok umairah (4 thn) cucunya masuk hospital sebab asma.
sedih memang sedih kecil2 dah sakit sampai dengar ayat ..tgk anak along ramai tapi sihat aja..  nak buat cam mana semua ketentuan ilahi banyakkan berdoa moga semuanya selamat.

mak singgah umah bawa pisang yang dia tanam kat kebun apalagi lenyek2 simpan dalam peti ais.
sukanya budak2 tu makan. ada lagi nanti nak buat kek pisang pulak.

ha aha cita pagi tadi sebelum masuk opis gi bank dulu, sarapan kat gerai nasi lemak serai wangi tu depan bank, lepas ni sori x kan datang lagi sebab mahalnya 2 org makan 10 hinggit.

                                                         Aeish..Aeish makin nakal & bijak

                             memang anak papa, betul la org ckp anak pompuan sayang kat papa
                             betul k....

No comments: