TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, July 19, 2018

RAYA KAMI 2018

Assalammualaikum

Huhu syawal pun dah berakhir
Baru nak citer pasai raya
Tak kisah la janji ada story kan

Tahun ni beraya kat umah mak saya KL laa
Sama seperti tahun sebelumnya
Plan tema baju raya nak gold
Masih tak tertunai lagi huhu
Tapi hati masih berbunga2 sebab 
Tahun ni hubby cuti lama...5 hari tuhhh





Kan dah cakap mama n adik saja gold
My hero2 green laaa...sebabnya suka cari last minit
Memang x de laa citernya
Itupun malam sebelum raya kami ke Jalan TAR
Bawa anak2 cuci mata konon...
Memang rezeki kami walau lain kaler
Semua size ada...green pun green laaa
Dapat pula jenis kurta tp ada seluar lagi suka





Hijau lawan biru gitu..my adik lelaki pilih biru
Alhamdulillah raya kami simple
Lepas sembahyang raya...makan2..salam2..selpie2
Rutin biasa ke kubur arwah abah
Lepas tu baru jalan2 rumah saudara




Kami geng2 wanita pula selpie..
Tahun ni x de tambahan ahli keluarga
Kita tunggu tahun depan...kan adik bongsu
Nak kawin huhu


Lepas ziarah kubur abah
Saya terus ke rumah FIL n MIL di Puchong
Dalam pada tu sempat balik rumah
Kemas baju...esoknya raya ke 2 akan balik Perak
Raya kat kampung mak pula
Dan ada majlis perjumpaan famili belah arwah abah
Macam chipsmore kami ni
Tahun lepas x balik Perak
Tahun ni balik pula
Yang pasti kena tengok cuti hubby n mood die huhu










11 comments:

hainom OKje said...

Yelah Qaifa .... yg penting ada kenangan Raya, biarlah raya dah habis pun kan.

Ok jugak tu tema Green + Gold...masuk jugak. Mau pulak en suami tu pi Jalan TAR ye memalam cenggitu. Sure happeningkan mlm Raya kat sana. Murah tak barang?

Qhaifa Nur said...

Mmg murah...lelong sana sini..
Org jgn ckp la...nk jln pun susah huhu
Saja bawa bdk2 jejln tp x sangka thn ni last...dgrnya thn dpn dbkl nk ttup tapak ni...
Hubby klau jln2 gini mmg suka

التميز المثالي said...



شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

التميز المثالي said...




شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالدمام
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالخير
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالقطيف
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

التميز المثالي said...




شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام

التميز المثالي said...



شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

Norhayati Mohd Isa said...

Kenangan raya kena ada kat blog QN..
Akak dah lama tak ke jln TAR tu..
Mcm QN ckplah..
Sesak org huhuhu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahun depan blh siap awal2..cari kain kaler gold :)

Siti Yang Menaip said...

salam kenal.. CT follow sini =)

wahida said...

pandainya anak2 akak berposing..hehe...
anak akak yg sulung tu dah kalahkan ayah dia ye...tinggi sungguh tu...


saya jugak yg belum update kisah raya saya kat blog...ni dah nak masuk raya haji dah ni...huhu...

Puan Kutu said...

Wow mama maintain gojes walaupun anak2 dah berderet.. Solute lah haha