TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, April 10, 2018

MAJLIS TUNANG HUDA

Assalammualaikum

Setelah kata sepakat diambil 
Akhirnya 18/03/2018 
Majlis pertunangan berlangsung
Dah bertunang adik bongsu ku Nurul Huda
11 pagi majlis tahlil 
Manakala majlis bertunang lepas zohor 
Dapat orang KL juga
Sama lah dgn kakak n abangnya huhu
Orang tua memasing duduk dekat
Tak payah pening2 nak balik kg dik


Anak dara ni yg excited bila maksu nak bertunang
Dok cari baju kaler hijau x de...purple pun ok la


Pelamin yg comel ni adik ipar yg buat...cantik
Nasib baik ada pasangan kerusi tu
Macam nak kawin pula huhu




Ni hantaran kami utk pihak lelaki 7 berbalas 5
Bunga segar tu kami 3 beradik beli kat Petaling Street
Sehari sebelum majlis, rambang biji mata nak pilih


Antara menu hari tu
Adik lelaki sponsor nasi tomato
Akaknya sponsor brownies dan pop corn
Rojak pasembor akak sepupu buat
Kuih muih mak order
Ada juga pulut kuning n rendang daging
Bila disusun penuh pula 1 meja huhu


Ni yang paling rare..Mandai
Mak Utih buat...makanan orang banjar
Kulit cempedak dipotong nipis dan jerukkan
Makan dengan nasi panas...aduh sedapnyaa


Rombongan lelaki dlm 2 biji kereta, famili saja
Adik lelaki wakil famili kami
Tengoklah anak2 dok depan tu..faham kee
Tempoh bertunangnya 1 tahun
Moga dipermudah segalanya


Manis senyumanmu dik
Darah manis lah katakan 
Nak tunggu kak lang lambat lagi dik
Dah jodohmu jalan je dulu kwang2




Dah selesai sarung cincin jom selfie
Maklah orang paling hepi


Potret yang tak lengkap huhu
Anak2 entah mana perginya
Ini aja yang ada, ok senyummm

Selesai majlis petang tu 
Sambut besday 3 kesayangan ku
Semua lahir bulan Mac
Mak n 2 adikku






Suprise brownies utk 3 kesayanganku

Alhamdulillah, majlis hari tu berjalan dgn baik
Jemputan dalam 200 tetamu saja














10 comments:

Acik Erna said...

Tahniah selamat bertunang buat adik nur

dear anies said...

tahniah huda...x lama lg berminyak laa mulut yaaa ;-)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

aprilia said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ayunie ramli said...

senang dpt orang dekat. tgk mknn sedap aje

hainom OKje said...

Tahniah utk bakal pengantin. Mesti tak sabar nak kawen kan hihi...
Seronoklah adik bongsu, semua kakak dgn abg sponsor.
Tak pernah jumpa lauk kulit cempedak tu Qaifa ... mmg rare sungguh tu. Rasa dia mcm apa ye

التميز المثالي said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تنظيف بالدمام
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض

التميز المثالي said...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره

التميز المثالي said...



شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

Puan Kutu said...

Tahniah selamat bertaunang.. Tak lama lagi bertambah2 pa ahli keluarga