TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, March 22, 2017

CHORAL SPEAKING - WE ARE THE CHAMPION

Assalammualaikum


Tahun ni Amzar terpilih lagi untuk choral speaking, kali ni peringkat daerah pula...tahun lepas group/sekolah dapat no.3

Balik aja sekolah minggu lepas terus gitau mama...cikgu minta tanya parents bole ke join choral speaking tahun ni...masa latihan seminggu saja..semua cikgu2 bizi

Bila papa kata ok...semangat nak berlatih so seminggu la Amzar tak belajar dok tumpu kat choral speaking ni padahal 14hb Mac ada exam kwang3


11/03/17 - 10.30 pg dah kuar rumah...perlu berada di sekolah jam 11 pg...11.30 pg dh gerak naik bas menuju ke pekan salak, sepang


Kebetulan mak n adik2 datang rumah hari tu so berdebar masing2 tunggu Amzar balik...janjinya jam 6 ptg sampai rumah

Tup tup 7.30 mlm Amzar balik...punyalah happy ayat first yg kuar "pergi dengan penuh harapan...balik dengan kejayaan"

Kami champion mama, juaraaa...so dapatlah pelukan dr nenek


Gambar ni tgk kat insta cikgu fecilia...bangga sangat dgn anak2 ni...tahniah2 semua


p/s - asal cuti sekolah anak2 ke angkut balik rumah nenek...berdua lagi laaa huhu

4 comments:

dear anies said...

wahhh tahniah amzar!!

norhidana miswan said...

seronok kan kak....

adik dana bongsu dulu pun join choral speaking, sampai peringat negeri jgk lah... tu yg english dia blh dpt A masa spm, klu tak mau kelaut jgk

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Amzar!!

hainom OKje said...

Memasing tak sabar nak tunggu Amzar balik eh....
Tahniah Amzar...moga boleh pergi lebih jauh pulak lepas ni