TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, February 28, 2017

BISKUT VIRAL GERYYY


Assalammualaikum....

Penghujung Feb dahhh...esok dah masuk bulan baru...aduh cepatnya masa berlalu, iye ke ??? Punyalah lama berdiam diri huhu

Hari ni baru ada mood...nak citer pasai biskut viral ni Gery laaa...hari2 dok tengok fb sana sini dok tayang biskut ni teringin la pulak, sabar2 

Terlupa pula, saya ada adik ipar yg kerja kat Sarawak padahal bole aja order kat die huhu dh nak jadi rezeki baru2 ni die balik KL bawa sekali biskut Gery ni, alhamdulilah dapatlah merasa sedap ke idakkk...biskut dari Indon rupanya disebabkan dah viral terfemes pula


Dapatlah dalam 10 bungkus, comel aja plastiknya punyalah x sabar nak makan huhu..ada yg jual RM6..RM4.50 sekarang dah ramai yg jual tentu lagi murahkan


Ni memang peminat setia Geryyy...kalau Aida Aeish suka masuk dlm esbok katanya makan sejuk2 sedap lah mama


Cheese tu yg buatkan ia sedap rasanya laa..bahagian bawah ada gula lagi terasa lemak2 manisnya...10 keping aja biskutnya...klau anak2 ramai memang x cukup ni

Sekarang ni  pelbagai perisa ada, ada rezeki nak beli juga nanti..nak rasa

12 comments:

eima said...

cicah air bersusu sedap ... mcm nescafe ke ..milo ke...teh tarik ke ....
klu mkn saja tak sedap ... hahaha

mil pi miri ari tu borong byk jg utk anak cucu

dear anies said...

boleh tahan viral ya biskut ni... pandai strategi marketing syarikat biskut ni

norhidana miswan said...

dana pun dh penah merasa kak... bg dana agak muak, tp tak tau lah org2 lain... walaupun dana peminat cheese tp dana tak blh mkn banyak2 biskut nih....

bdk2 mungkin suke lah kak...

Nafira usof said...

x pernah try lagi biskut nih. penggemar cheese mungkin suka lah biskut nih kan. Zura bukan penggemar tegar cheese. hehehe

Adam said...

Pertama kali saya tau biskut ni.
Thanks

Adam said...

Pertama kali saya tau biskut ni.
Thanks

Acik Erna said...

Acik pun biasa tengok di fb nur tapi belum pernah rasa lagi

Azian Elias said...

Oooo biscuit indonesia? Nnt bila jengah anak2 di Bandung akak nak cari lah. Sure lemak2 gitu kan.cheese lah katakan.

+ e.z + said...

memang sgt sedap ke?

LYAfrina said...

Lya x rsa2 lg biskut viral ni... Ada nmpj jual kt sini tp rsanya cam mahal sgt lah

hainom OKje said...

Hari tu ke Sabah. Mmg banyaklah jual biskut ni kat sana. Tapi tak beli banyak pun. Menyesal pulak bila dah sampai rumah.
Anak anak pun suka yg cheese ni

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sekarang dah ada bnyak kat mydin pun ada kan