TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, November 25, 2016

CERIA, BAHAGIA, SEPI


Assalammualaikum...


Hari ini dah last sekolah...anak2 tak sabar nak gunting rambut woii...rambut sempena cuti sekolah dan berjalan laaa


Alhamdulilah, selesai sudah hari anugerah cemerlang bagi tahun 2016...majlisnya semalam 24hb Nov

Kali ni turn Azeem dengan Amzar pula naik pentas

Tahniah Amzar atas kejayaan no 1 dalam kelas dan darjah ..moga tahun depan ada rezeki lagi, aminnn



Kan pernah citer kat sini, famili hubby ada bela seorang burung nuri...bela hampir 5 tahun dah...ambil pun sebab cedera

Dirawat rapi dan dijaga elok oleh keluarga mertua...menyeri rumah la dengan mulut becoknya

Tapi kini cinta (nama diberi)  tiada lagi, hilangnya tak dapat dikesan..kosonglah sangkarnya kini

Akibat terlupa nak kunci pintu sangkar lepas diberi makan...cinta dapat keluar n terbang la...tak de rezeki nak pelihara cinta lagi..terasa sunyi betul rumah mil...


7 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kat Johor semalam dah last day Nur
Tahniah buat anakanda yg cemerlang. Suka hati berganda, dapat hadiah lepas tu cuti sekolah ye.

Burung nuri tu cantiklah Nur. Ada org bela warna hijau pun cantik juga.

Mummydearie said...

Oh, dah hilang rupanya si Cinta! Agak-agak kalau ia terbang bebas, mungkinkah ia akan kembali ke rumah semula?

Kena cari cinta hati barulah kalau macam nih gayanya!

Warisan Petani said...

Tahniah kepada Azeem dan Amzar naik ke pentas.

Adam said...

Tahniah Amzar atas kejayaan no 1 dalam kelas dan darjah. Semoga tahun depan macam tu jugak.

dear anies said...

tahniah2 to both of you...kekalkan prestasi mudah2an thn dpn lbh cemerlang aminnnn

LYAfrina said...

alhamdulillah..
tahniah buat ank2 akak..
mmg happy sgtkan dpt tgk ank naik pentas ambik anugerah...


huhu...mmg rsa sedih dgn khilangan..sbb dh 5y bela kan..
xpela..moga Cinta baik2 saje di luar

Fatin Days said...

Cinta x tau jalan pulang.. alahai kesian kat cinta jugak mencari2 tuan nye..

http://www.fatindays.com