TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, September 6, 2016

AMNI TURNS 2


Assalammualaikum....


macamana bole lupa besday anak buah sendiri huhu...jam 8 mlm mak cal katanya nak datang rumah sambil sambut besday Amni...Ya Allah besday budak comel ni laaa

Memang tak sabar dak Amni ni nak kuar dari perut umi dia...menjelang malam merdeka jam 8.45 malam lahirlah dia...kalau tak dah jadi anak MERDEKA

Terkejut juga adik lelaki nak sambut besday anaknya kat rumah akaknya ni tp hepi apa dah la malam tu ambang MERDEKA 

Sambil sambut MERDEKA, sambil makan kek


Hepi besday buat Amni Aqilah Bte Ahmad Ghazawi..dah 2 tahun...tak lama lagi nak dapat adik baru...tahniah buat adik ipar saya Alija Ali..pregnant 2 bulan...berusaha juga untuk tambah anak  sebelum tutup buku ya, tahniah...


Amni datang rumah mak long bawa kek la...seronok kami dapat meraikannya...



Bergemalah malam menjelang merdeka lagu hepi besday buat Amni Aqilah...bersemangat memasing sambil potong kek sambil nak sambut merdeka ke 59



Menu simple kami malam tu KFC, sate n pulut kuning (tak sempat nak snap) mak yang buat bersama rendang daging

9 comments:

hainom OKje said...

Rumah mak long happening sikit....ramai budak budak...
Hepy Bezday Amni ....semoga jadi anak yg solehah.

mawar_berduri said...

HB Amni ..semoga membesar dgn sihat dan menjadi ank solehah ..amin

Kakzakie Purvit said...

Dpt sambut kat rumah mak long sebab ada lima sepupu di situ
Boleh ramai-ramai kongsi kegembiraan. Nenek pun ada seronoklah dia

Happy belated birthday Amni

Warisan Petani said...

Wkmsalam.
Selamat hari lahir Amni.

ZULHILMI TEMPOYAK said...

Happ birthday Amni...:D

Mommy Cici said...

happy birthday sayang. comel je bebudak ni sambut birthday

Raihanah Ahmad said...

happy bday amni

Hanis Azla said...

As-salam Qhaifa,

Happy birthday amni.. Comel sangat dia.. seronook bila ramai yang melayan ya :)

Mummydearie said...

Lah! Saya baru teringat. 30 Ogos tu hari lahir cucu saudara saya @ anak saudara sulung saya punya anak! Lagi hebatkan. Nama pun nenek saudara, haruslah lupa banyak ^_^

Happy belated birthday Amni ^_^