TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, June 20, 2016

INDAHNYA RASA....SYUKUR SELALU



Assalammualaikum.....
Salam ramadhan semua....



alhamdulillah...dah 15 ramadhan kita uolls

seperti kata anak2 mama, kalau kita tak kira posa ni kejap aja rasa....dah 15 hari kita posa...tak lama lagi dah raya yeaayy

nasib baik anak2 tahun ni tak ada yang mengidam (sejak posa bazar pun saya tak jejak hihi) jimat tak uolls...jimat tapi lebih ke arah lain pula...lebih kat menu berbuka pula huhu...rezeki anak2



amboi, semenjak papa dah copy byk movie ni..time tidur anak2 di siang hari dah berubah, kalau tak asyik tido sbb posa...ni tgh layan angry bird



segar mata memasing...seharian tak tido tau dok layan movie huhu hujung minggu baru ni



exam dah selesai, kini berdebar tunggu result pula
speechless??????
tahniah buat anak mama, Qhaifa Nur Amzar
cemerlang buat dirinya....alhamdulillah
kejayaan beliau KDK - 1/36....manakala KDD - 1/286 
bagi tahun 4 (2016)
moga terus cemerlang lagi tau...



ucapan tahniah dari group famili saya...



ucapan tahniah dari group famili hubby...kata pak su (adik bongsu hubby yg belajar kat UTP) He win....sbb amzar dah pecahkan rekod pak su yg cemerlang di

zaman sekolahnya...ia ke pak su...moga terus cemerlang, aminnn


menu 13 ramadhan - makaroni goreng..yang kelakarnya nak buat makaroni goreng kena time hubby kerja sbb hubby kurang suka makaroni ni hihihi




p/s - dah 15 ramadhan, semangat nak beraya dah datang..baru terfikir nak buat biskut raya...yg pasti lagu2 raya pasti akan kedengaran dicorong2 radio...




ok, baiii.....


11 comments:

Kakzakie Purvit said...

Biar apa pun juga sebagai mama memang anak-anaklah keutamaan
Bukan aje bab makan, tapi macam menonton tv dan pembelajaraan mereka, terasa sejuk hati bila semuanya menyelesakan diri.

dear anies said...

wahhh tahniah amzar!!!

aryan azra said...

betul tu kalau tak dikira sekejap je rasa waktu berlalu kan, kusyuk anak2 menonton movie tu ha.

Alhamdulillah cemerlang resultnya tu..tahniah

wahida said...

saya tumpang bangga dengan amzar kak...sangat cemerlang!!
gud job bro!! kekalkan perestasi ok!

babYpose said...

Alhamdulillah dan tahniah buat Amzar dapat keputusan cemerlang. Moga lebih cemerlang di masa depan.. menonton movie beramai'ramai tu nampak happy ja..

Nafira usof said...

Tahniah Amzar.. semoga Anak Untie pon cemerlang macam Amzar jugak.

bulan pose nih mmg macam2 ragam kan~ jangan kata anak2. mak2 pon meragam jugak bulan2 pose nih. hahahahaahha

paridah said...

TAHNIAH BUAT ANAK2 QHAIFA YG CEMERLANG DLM EXAM...RAMADAN SEMAKIN BERAKHIR BOLEH DH MULA BUAT KUIH RAYA TU QHAIFA

Mummydearie said...

Tahniah buat anak bujang. Semoga kekal cemerlang dalam pelajaran ya. Kasi pecah habis rekod PakSunya tu.

Makaroni goreng saya suka sangat. Hubby pun suka. Cuma anak-anak bujang tak suka :(

Khairul Bariah said...

tahniah amzar. bijak nya dia. biarlah kekal sampai ke hujung tahun ye.

anak2 ni kalau ada aktiviti nak dibuat, tak de lah mereka bosan di bulan puasa. tu yg tidur aje sbb dah bosan agaknya.

macaroni, kami sekeluarga pun suka. tambah2 yg goreng atau bakar.

Atie Yusof said...

bagus jugakkan dr anak2 asyik tido..hiihi..suka tgk movie..
Tahniah buat anak2... bijaknya.. Alhamdulillah :)

hainom OKje said...

Tahniah Amzar....seronok tengok anak pandai pandai ye Nur. Aunty tumpang bangga jadiklah hihi...

Petang ni pun ingat nak buat makaroni goreng jugak Nur