TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, May 3, 2016

MANA KEK SAYA MAMA???


Assalammualaikum....


sebenarnya besday afnan dah plan nak buat kek untuknya...mama pun ada bakat tau (masuk bakul sendiri) besday afnan jatuh hari jumaat...cuti hujung minggu kan lama sebab ada cuti labour day...plan juga nak gi rumah makkk

time ni la nak kemas baju, gosok baju, packing apa yang patut sebab nak balik rumah mak...last2 x buat keknya...mama buat kat rumah neneklah afnan

kami gerak lepas tengok mak cun nak elak jemmm konon...terkena jugà...jem giller walau dah lewat malam...sampai rumah mak 11.30 malam...

rezeki afnan malam tu...ada suprise dari adik saya maksu...ada kek absolute chocolate by SR untuk afnan...alhamdulillah




kenapa keknya separuh mama????
kan suprise namanya...jom kita rasa dulu
pahittt tapi sedap lama2..anak2 kurang suka pulak
tq maksu walau separuh afnan potong kek juga
11.40 mlm kami ramai2 nyanyi hepi besday buatnya
kata afnan nasib baik sempat lg mama
sblm masuk hari lain (sabtu) bijaknya anak mama


mana lilin mama
tak de lilin mcm x best aja


ok anak2 mama berkumpul semua haha
senyum..lewat malam punya penangan
tengok jam 11.45 mlm
nampak ceria afnan ada kek untuknya


selain kek obsolute choc
ada durian cheese juga
ya ampun sedapnya durian cheese
terasa duriannya memang terbaikkk laa
walaupun kek SR ni mahal tapi puas hati
bila makan bagi sayalah




12 comments:

Lynn Hamzah said...

x pernah rasa lagi kek nie...nanti leh gi SR bila dah dapat berat ideal...hihihi...

Puan Kutu said...

Betul kek SR memang terbaik..sy pun suka.hehe..happy belated birthday afnan.semiga jadi anak soleh

Acik Erna said...
This comment has been removed by the author.
Acik Erna said...

happy birthday Afnan..dah rezeki dapat jugak makan kek sedap kan Afnan

Kakzakie Purvit said...

Puas hatilah dpt kek yg diidamkan ye Afnan:)

saniah ibrahim said...

Bagus Afnan ya...dapat kek separuh pun tak mengapa ...seronok nya potong kek tengah malam.

Nooriah Abdullah said...

happy birthday dari maktok ya

norhidana miswan said...

bdk2 nih kak... asal bedy dpt potong kek dahla... benda lain tak kisah sgt heheheh

hainom OKje said...

Hepy bezday Afnan....
Biasalah dah jadi mcm tradisi....asal bezday jer kena ada kek barulah meriah hihi

hainom OKje said...

Hepy bezday Afnan....
Biasalah dah jadi mcm tradisi....asal bezday jer kena ada kek barulah meriah hihi

Mummydearie said...

Happy birthday, Afnan! Nasib baik kek muncul sebelum hari tamat ^_^

At least dapat potong kek pun budak-budak dah gembira bukan kepalangkan!

dear anies said...

happy sesgt laa tu da dpt kek yg ditunggu2 ;-)