TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, April 1, 2016

MAK KE ACEH LAAA


Assalammualaikum....



kejapnya dah masuk bulan baru April...memang dah terasa cepatnya masa berlalu...tup tup posa lepas tu raya..oh tidakkk

malam tadi call mak...hari ni 01 April 2016 mak akan berangkat ke bumi Aceh, Indonesia...flight pukul 7 pagi so 4.30 pagi kena keluar pergi  KLIA....

dengarnya rombongan dalam 20 orang juga...pergi 01 April balik 04 April...ini  pestime mak ke Aceh sebelum ni dah ke Padang dan Jakarta...mak jangan lupa selfie tau

mana mak tahu guna hp ni...selalu jawab call aja...baru sekarang nak belajar wasap pula...aduh cam mana ni...tak de la gambar huhuhu

tak palah mak tak de gambar pun tak kisah...janji mak selamat pergi dan balik





minggu lepas ada kenduri kawen
 kat bukit beruntung
balik singgah giant shah alam
sempat tu berposing dengan yakult


aiii mak tak pandang kiri kanan tu
dapat minum lagi sedap yup makk


yeayyyy mak dah tukar duit indonn
2 juta rupiah...
kata anak2 nenek kaya...jutawan
duit indon tu anakkk agak2 lah hihihi


ni gambar mak nak bertolak
jam 4.30 pagi tadi
selamat pergi n balik mak ya
hepi holidayyy





p/s - kami anak2 bersyukur mak diberi kesihatan yang baik, dapat berjalan ke tempat yang beliau ingin pergi, tiada halangan selagi mak berdaya....

9 comments:

babYpose said...

Moga happy trip aunty ke Acheh, sempat berposing dengan yakult, sporting yang best tu:)

Chekgu Azrine said...

bestnya dapat gi acheh...
semoga dipermudahkan urusan mak awak ye

Kakzakie Purvit said...

Mak! nak ikut hihi..
Nur jgn ingat mak tak tahu selfie
Tunggulah mak balik nanti:)

eima said...

NI ROMBONGAN SEKALI NGAN NENEK YAH LA...

Qhaifa Nur said...

Memang pun hihihi...
Nenek yah ni kuat benor berjalan ...

wahida said...

wah bestnya makcik! nak ikut!
semoga selamat pergi dan balik ye cik!

norhidana miswan said...

acik nk ikut jugak....
moga selamat perjalanan pg balik n selamat sepanjang di sana ye acik...

alah kak msti ada kwn2 dia yg tau cmane nk selfie welfie tuh... ntah2 balik2 pnh mcm2 gaya posing hehehhe

Puan Kutu said...

seronok tengok mak hapoy dpt pergi holiday overseas..jadi jutawan lg.haha..semoga selamatnpergi dan balik n have a nice holiday ya acik.hehe

LYAfrina said...

smoga selamat smapi n pulang