TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, February 25, 2016

KE JOHNNY PULA


Assalammualaikum....



Ni citer lepas habis kami main bowling
mulalah perut masing2 lapar
nak makan apa pun x tahu
akhirnya Johnny jadi pilihan

Masuk dalam Johnny lengang
so suara anak2 lah yang bising, sabor ajalah
nak makan itu, nak order yang inilah
akhirnya adik saya yang pilih
diam...mak su order ok

Kebetulan afnan baru baik demam
cubalah bubur nasi, ok gak
kalau makan dengan adik saya
mesti nak order nasi kosong, layan aja



jarang ambil nasi tp sedap juga makan dgn steamboat

Mee yg hijau masa order nmpk sedap tp x habis pun

Amzar order ketiaw sup, yang ni licin

Dah kenyang, jomm balik .....


12 comments:

mun said...

dah bertahun x makan kat sini.. tetiba je rasa teringin plak..huhu

muhammad syahmi said...

Salam Puan,

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Puan boleh review laman web kami.
Puan boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com
+6011-15359165

wahida said...

sedapnya kak...lama dah x pekena steamboat...huhu...

norhidana miswan said...

kalau mkn kt johnyss kak mmg kene oder fkr betul kalu pakai oder je nnti tak abis hehehe.. lg2 kalu amik steamboat kalu dh syok hirup kuah tuh... mkn skit dh kenyang hehhe

JunAina said...

Tak pernah cuba lagi kat sini mungkin lain kali boleh try tapi mee hijau tu memang menarik mata dan nafsu kan...cantik warnanya.

- dieyana - said...

teringin nk mkn steamboat, tapi tk dak kwn nak p...suami kita tak suka sgt..:-((

saniah ibrahim said...

Seronok nya makan ramai2..meriah bertambah selera kan

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdp tu.. rindu ns grg belacan..

Kakzakie Purvit said...

Kalau dh perginya bergroup biasalah Nur
Lepas main mestilah nak isi perut:)

AnneRaini said...

jrg mkn selain steamboat kat johnny's ni...

+ e.z + said...

nanti kejap....
ingat lagi tak kami?
aerish aedrean aerica?
wahhhhhhhhhhhhhhh akhirnya jumpa lagi...
tgk johhnys tuh macam dekat je kita.... haaaaaaaaaaaaa....

LYAfrina said...

Pnh mkn sekali kt sini beberapa thn lps.. tp papa fasya x suka..