TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, December 13, 2013

LAST DAY KERJA....OH TIDAK


Salam Semua....

beberapa hari tak update blog....bukannya malas tapi hati sedih sebenarnya....buat kerja semua tak jadi....hari ini 13/12/2013 hari terakhir saya setelah 17 tahun berkhidmat disini.....dari bawah saya belajar hingga sampai ketahap sekarang.....hari ini langsung tak ada mood nak buat kerja.....dengarnya ada majlis untuk saya petang nanti...ya ke

apa-apapun saya tetap mendoakan anda  semua....untuk rakan-rakan di alam maya (blog) jika lepas ini lama Lagesi Qhaifa  tak update blog...janganlah  lupakan Qhaifa Nur pula ya.....ada rezeki kita citer-citer lagi kat blog ok....saya tetap mendoakan untuk anda semua.....

jom layan kisah anak-anak minggu lepas..... 



7 & 8 Dis 2013, along aiman ikuti Kem Remaja (Jati Diri)
satu pengalaman berharga buat dirinya
yang tak tahan dalam operasi burung hantu
tak habis dok citer dengan adik-adiknya pengalaman 
nampak hantu....ada ke along aiman


sebelum berangkat....

^
^
^
^
^
^
^


kisah aeish pula
senyap saja rupanya dah tidur
sekarang aeish dok asyik main baju...
seluar zaman kecilnya
tengoklah sarung kaki pakai kat tangan





p/s - ok semua ada rezeki kita berblog lagi.....
doakan yang terbaik buat saya....
begitu juga saya mendoakan yang
 terbaik buat semua....
oh tidak, mood sedih dah datang.....

43 comments:

Acik Erna said...

acik harap..nur teruskan menulis..

Acik Erna said...
This comment has been removed by the author.
Acik Erna said...

acik harap..nur teruskan menulis..

» NAJA « said...

jgn la sedih kak..life must go on!

haha aiesh tu kenapa kak teringin baju lama dia balik..comei sungguh

amirah said...

kak, jgn sedih2..hrp lepas ni akak rajin2la update blog..moga terus sukses ye kak..dan terus bahagia dgn kehidupan akak...

AnneRaini said...

kenapa berhenti kak? lama xjenguk sini xtau cerita... hope akak terus sukses ye.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nur,klu ada kelapangan jgn lupa utk menulis ya..ramai yg rindukn cerita2 Nur sekluarga di blog ini.

Nafira usof said...

huhuhu.. saya pon terasa kesedihan itu. :(

intanfirdaus247 said...

salam kak nur...jgn lupa tulis la sikit2 nant kat blog ya....xkan lupakan akak..:(

Qhaifa Nur said...

-( Acik Erna)

begitu juga hendaknya Acik...

- (NAJA)

tak nak sedih tetap sedih gak NAJA...betul life must go on...tq

Qhaifa Nur said...

- (amirah)

terima kasih...ada rezeki kita berblog lagi...

- (AnneRaini)

kak nur berpindah kediaman...dari KL menetap kat Putra Perdana Puchong...nak ulang alik jauh Anne...

Kakzakie said...

Eh... kakak rasa terharu samalah Nur. 17 tahun bukan sekejap seusia anak dara sulung kakak tu. Sayu hati tapi kakak tahu itu terbaik buat keluarga.

Terus tulis blog bila free Nur...

Lynn Hamzah said...

huhuhuhu...jgn stop blogging yer kak...

Rai Ourkizuna said...

lepas ni bertukar title la kak nur ya.. semoga kak nur dpt teruskan berblogging..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

akak doakan yg terbaik buat nur selepas ini. memang tak dpt dinafikan.. setiap pertemuan akan ada perpisahan.. & setiap perpisahan sudah tentu disulami rasa sedih.. moga nur tabah ye.. moga kehidupan nur selepas ini lebih baik.. dpt jaga anak2 sendiri di rumah.. pasti anak2 gembira.. jika ada kesempatan updatelah lagi blog ni ye... akak pasti rindu dgn coretan nur..

Fiza Rahman said...

Sedih lah pulak rasanya nak meninggalkan alam pekerjaan. Selamat menjadi surirumah sepenuh masa.

aanie said...

Lamanya kak..17 thn tu...byk kenangan tu...
Xpe, pasti ada masa utk blogging....

Rizziela said...

Kenapa risgin?

::NureeN:: said...

x per.. semua utk kebahgiaan keluarga kan :)

Khai♥Rin : anies said...

mesti sedih kn kak..ye lah 17 thn tu bkn tempoh yg singkat...all the best utk akk sekeluarga!

Wani said...

salam kak.. lamanya tak dengar moga sihat ya ... sedih pulak dengar macam ni.. nak tanya tak tahu lak kenapa... semoga tabah ya ...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

lama jugak tu kak 17tahun..apapun moga akak terus sukses..

aTieYusof Family said...

Salam Kak..klu ada masa teruskan lah berkongsi cerita ye..apa pun moga segalanya dipermudahkan kak...:)

norhidana miswan said...

kalu dana pun sedih kak... benda yg kite dh bt hari2 tibe2 nk tinggalkan.... moga akak pun selalu2 lah update blog jgn lupekan blog terus yek...

che mid said...

Pandang ke hadapan dan teruskan perjalanan... Insyaallah..perkara terbaik in the making!!

Rinna said...

Bertukar tempat kerja yer.. nanti plan2 laa update blog..yer.. moga maju jaya..

lieyalatif said...

kak nur mmg dah nak stop berbl0g ke? alahai jgn la kak....rindu lieya nak bace kisah akak...walaupun tak penha bersua muke tapi secara alam maye jek lieya rase akak dekat di hati lieya.....

akak jgn lupe kan blog ye kak....

eB said...

dear, address blom dpt nih camno?
eB nk send calendar... pls emel asap boley? hu3

- said...

lama sungguh berkhidmat..pastinya ada majlis untuk meraikan akak.....

akak.....jangan berhenti berblog.. huk huk...

eima said...

diam je ni tgh kemas rumah baru ke ...

Time Traveller said...

alaaa... tak kan la dah tak kerja .. blog pun menjadi mangsa hehee.. teruskan lah menulis di blog :D

Kan ramai pembaca, peminat dan rakan blog yang lain .. moga ceria selalu :D

Time Traveller said...

alaaa... tak kan la dah tak kerja .. blog pun menjadi mangsa hehee.. teruskan lah menulis di blog :D

Kan ramai pembaca, peminat dan rakan blog yang lain .. moga ceria selalu :D

~Siti Hajar~ said...

Mmg sedih bila kita kn tinggalkan rutin harian selama 17 thn tu, sgt lama kan, Sga trs sukses di samping family tercinta...

Jd surirumah ni lg mencabar sbnrnya, sga trs tabah dan sabar menghadapinya...

Tihara said...

harap kak nur teruskan berblog,
take care ea

Azian Elias said...

biasalah kann.. menulis ni kena tgk mood gak.. harap2 terus kan lagi.. dont stop. rehat tak pe.

Seri Selaseh said...

baru nak kenal2 tuan punya blog. Harap2 tak stop blogging ye.

LYAfrina said...

salam akak..
akak dh bhenti keje ye? byk crita akak y lya tlps ni..pasti akan sntiasa mrindui akak.. sbb akak pon pgomen setia di blog lya..mudahan ada rezeki utk akak bblog spti biasa ye.. smoga kt btemu lagi kak..
take care

munna said...

Samalah kita kak.... Munna skrg ni pun dah fulltime housewife

mama maman aka yana said...

bila free2 boleh la berupdate... hihi..

Cho Zila said...

kitapun rasa sedih juga.. alahai ... walaupun kita tak pernah bersua cerita di sini umpama kita kenal satu sama lain...

Time Traveller said...

moga semangat dan teruskan menulis yer :D

n O e s u h a i m i said...

lama x singgah sini...apa khabar la agaknya..semoga sihat selalu

aizamia3 said...

Moga empunya blog ni sihat bersama keluarga hendakNYA.