TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, October 18, 2013

DULU TAK PANDAI MAKAN...SEKARANG


Salam Semua.....


apa yang tak pandai ni....makan milo.....kalau dulu asal nak makan sure mama marah....dari abang hingga adik tak pernah saya ajar....

tapi sekarang mama dah tak kisah sampai bila kita nak tegah....jangan buat yang bukan-bukan sudah






19 comments:

Cik Puan Rara said...

penuh tangan dlm balang.hehehe

Qhaifa Nur said...

- (Cik Puan Rara)

tu tak tengok semangkuk sorang makan milo..

Rizziela said...

wah...laju ajer ek...habislah stock milo kat rumah tu

Kakzakie said...

Kalau Nur nak tahu kena anak kakak milo yg dalam sachet tu dia boleh lapik kain kemudian iron bagi keras, dah tu keluarkan makan. Jgn bagitahu anak-anak Nur nanti mereka ikut pengsan!!

eira eixora said...

teringat dulu masa kecik2 suka makan milo ni. tapi skrg tak lg.

Nurulhuda Abdul Latip said...

kak,saya tak reti makan milo kak tapi anak2 saya semua suka makan milo pelik kan, tapi takpelah dah diaorang suka..

mamyharraz said...

teringat masa kecik kemain mak marah kalau nak ratah milo ratah susu huhu sabau jerlaa hehe

Chenta Ummi said...

untuk pengetahuan saya yang dah tua ni and tgh mengandung ni makin menjadi2 makan milonyeeee.. heheheh kalau x de pape nak dimakan.. milo laa saya ratah.

buat pertama kali dtg menyinggah ke sini and i like!!

lia said...

saya teringat mak selalu warning, kalau makan milo gitu-gitu jer, nnt sembelit... terus x berani he3

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

linda suka bancuh milo dengan air sejuk peti ais, nanti milo tu terapung tak larut, sedapnya ratah milo tu, pastu tambah lg milo atas dia, dok keja ulang ratah milo je la..

♥ ROS ♥ said...

Sedap sebenarnya milo ni... Tp skrg ros dh tukar ovaltine..bg bebudak mkn..hahha

Wak Gelas said...

wak pon rajinn beli milo sekunk nih.,iHHKs

Bbwana adienia said...

salam kak..

sedapnya makan milo..sya pun suka buat macam tu juga..makan milo+susu nespray+nestum..hem, sedap..sekarang pun kalau buat air milo sempat lagi sudu ke mulut..haha..

Bbwana adienia said...

salam kak..

sedapnya makan milo..sya pun suka buat macam tu juga..makan milo+susu nespray+nestum..hem, sedap..sekarang pun kalau buat air milo sempat lagi sudu ke mulut..haha..

Bbwana adienia said...

salam kak..

sedapnya makan milo..sya pun suka buat macam tu juga..makan milo+susu nespray+nestum..hem, sedap..sekarang pun kalau buat air milo sempat lagi sudu ke mulut..haha..

hazlina azmi said...

budak2 mmg suka makan milo...hihihi
blogwalking.jom follow..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Kang Zeer El-Watsi said...

kunjungan malam...bagus sekali artikelnya...izin nyimak blognya ya...doa kami, semoga kesuksesan selalu menyertai anda sekeluarga...aamiin :)

BERT said...

biasa la kak budak2 hehe. sy pun dulu pun same jugak suka gatah2 milo tu... mmg seronok kan ehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..bila tgk pic ni..teringat masa kecik2 dulu... suka mengatah milo.... nyum nyum....