TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, October 28, 2013

CHOP N STEAK, KG BARU


Salam Semua....


sehari sebelum raya haji.....pening kepala sekarang bila orang ajak makan luar ....nak fikir makan kat mana pun ambil masa.....selalunya pilihan  JJCM akan jadi panduan kami......

akhirnya Chop n Steak, Kg Baru jadi sasaran makan malam kami.....2, 3 kali pusing baru dapat parking....tempat penuh tiada pilihan masa tuh...booking meja kat dapur.....sementara tunggu menu yang kami order sampai sempat jeling chef-chef kat dapur tengah masak.........






tengah ajar aeish guna pisau
 orang kidal lain macam pula
semua nak buat sendiri



setiap kali makan steak saya akan order ikan salmon



lepas habis makan anak-anak sibuk nak
berposing kat motor besar (hiasan saja)






22 comments:

cheqna said...

amboi..bergaya diorang ngan motor ye =)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

tempat makan time duduk KL dulu...

Nurulhuda Abdul Latip said...

sedapnya..saya tak pernah makan ikan salmon sesekali nak cuba gak la

Qashmere said...

Dah lamanya tak makan dekat siniii.. Dulu time study pernah ke sini.... rasa dekat 10 tahun lebih kot

♥ ROS ♥ said...

Happening n,pak semua... :) hehehhe

aanie said...

aeish kidal ke...

sy x penah mkn salmon...x reti....:)

Salwa said...

Pernah jugak makan sini dulu. Sedap beef steak dia. Tapi tak dapat nak makan sangat sebab baru pakai braces hari tu. Huhu.

Kakzakie said...

Ikan salmon memang sedap Nur. Kakak pun suka..

Anak-anak lelaki Nur tengok motor mestilah teruja. Aeish tak ikut sama ke sayang tengok abang-abang bergaya tu:)

norhidana miswan said...

dh lama tak mkn steak kt kedai nih... dulu masa duk area2 opis rajin pg situ...

Fina Sophie said...

kak bestnya tengok anak2 kakak.. sy suka tgok anak2 lahir jarak dekat2.. huhuhuh.. btw followed u. blh follow balik dekat sini http://www.sophiesm.com :)

Cho Zila said...

dah lama orang cerita pasal kedaini.. akakjer tak penah merasanyer lagi.. jauh beno rasanyer nak ke sana...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

kalau akak lagilah tak byk tau pasal tempat mkn2 ni nur.... lgpun mmg jarang mkn kat luar.. hehe..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kemain berposing...kat moto beso yek...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kemain berposing...kat moto beso yek...

Bbwana adienia said...

wah, bestnya..terliur tengok salmon tu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nur,nampak sedap ikan salmon tu,bdk2 pon happy ngan motor besau :)

Tihara said...

bestnya makan2, teringin nak salmon tu :)

e!ya said...

ktorg selalu makan kat HR Steak House..klu try kat tpt lain mcm xbest jer hehehee..nnt akak g try erk..kat area kg baru gak..

Queen said...

xdpt bayang mkn salmon satu slicegitu ok. sy pecinta nasi. haha

Khai♥Rin : anies said...

Selalu pergi kt HR je...gaya2 merempit tubleh dpt 10 markah hehehe

amirah said...

rasa mcm pernah mkan di sini jugak dulu sebelum kawen

aizamia3 said...

dah lama saya tak masuk area KL..