TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, September 6, 2013

SEMALAM JALAN, HARI INI CUTI


Salam Semua....


semalam 05/09/2013 tadika afnan buat rombongan
tempat biasa untuk anak-anak kecil ini
kilang roti gardenia, aquaria & KLCC
10 pagi mereka semua bertolak
tempat pertama yang dituju




sebelum ke tadika 



masuk kilang roti gardenia



semua dapat goodies
dah tahu mama apa isinya ha..ha..
afnan - ada bintang kat baju tuh
sepupu dia ahmad afif - love hijau tu
ada geng lagipun ummi afif 
yakni adik ipar saya
ikut sekali taklah risau


tempat ke 2 mereka
Aquaria KLCC





tengok ikan
kata afnan seronok mama
sebelum balik singgah mandi dulu
 kat kolam KLCC seronok tau mama
airnya tak dalam
memanglah itu untuk kanak-kanak punya


jam 6.30 petang afnan sampai rumah
tengoklah muka orang letih
seharian berjalan





yang ni aeish suka
semua adik nak tau acik



time makan roti



yang ni jemputan besday party
rakan tadika afnan
alahai comeynya kad




p/s - terima kasih kat adik ipar saya Alija Ali
sebab post semua gambar kat fb... 
hari ni tadika afnan cuti...
semalam jalan hari ini cuti berehat....




13 comments:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

estyer afnan dapat pi jalan2 kilang roti dia mesti suka sangatkan...siap dapat goodiies lagi tu yang anak2 suka tu...

aquaria tu lagi best tu memang kalo bawak2 anak2 kesini memang diaorang kagumkan..ikannyer pun lelawo...

sweetnyer kad birthday princes kalo dapat kat sarani memang dia simpan ni...

Umi Qi said...

wahh berjalan pi kilang roti hebat lah anak2 sekarang pi tadika...yeyyy

Umi Qi said...

wahh berjalan pi kilang roti hebat lah anak2 sekarang pi tadika...yeyyy

Rai Ourkizuna said...

bestnya dapat gudibek tu.. hahaha (dasar kuat makan)

Tihara said...

seronoknya afnan dapat gi jalan2 tempat best..
kemain lagi aeish duk jeling goodies tu :)

QueeN TerataI said...

bestnya afnan pergi aquaria tu.. ;)

Kakzakie said...

Oh.. bestlah penat jenjalan dapat cuti terus sampai hari minggu 3 hari seronoklah mereka:)

amirah said...

bestnya. tgk roti tu terliurrr.. acik amie pose arini afnan..sob sob..huhu

Kesuma Angsana said...

mmg seronoklah budak2 ni kan !

Aimaniman Ezaiza said...

seronoknya tengok anak2 p lawatan, lawatan tadika anak akak ditunda sebab jerebu ari tu,.. masalah akak susah sangat nak benarkan anak pergi sendiri, puas memujuk hati supaya melepaskan anak berdikari.. entahlah.. patutnya sayang anak berpada2 kan, jangan sampai menyusahkan anak...

Cinta Misteri said...

bestnya afnan jln2 kilang roti
ada plak ke klcc, aquaria lagi
ehhh esok aunty plak cuti
taktau nak kemana sbb byk hal dlm kepala

Tina Othman said...

Bestnya tadika ada buat rombongan

eiya said...

sure afnan sonok kan..
dpt jalan sambil belajar kan