TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, August 2, 2013

TAHUN NI KPOP MAMA


Salam Ramadhan Semua...


bosan asyik pakai seluar jeans
tahun ini kita tukar
anak-anak nak ala-ala kpop
seluar pula jenis skinny 
raya kali ini semua 
berkemeja panjang
ambil korang
mama tak tahu





aiman - merah
azeem - coklat



kuning - amzar
biru - afnan



pink - semesti untuk aeish





4 kemeja ini untuk my hero la..





hitam dan pink - aeish punya



minggu lepas juga buat homemade burger untuk berbuka







yang ini pula fev hubby apam manis







bulan posa ni 2 x dapat makan sate kajang hj samuri
suka sangat kuahnya





ayam, daging, perut dan hati

17 comments:

norhidana miswan said...

sama je baju anak2 bujang akak cume kaler lain2, kirenyer thn ni takde baju melayu lah ek, baju omputih je ek ehhehhe... lama tak mkn sate hj samuri kak... rindu lak

AnneRaini said...

teringin nak belikan anak sy seluar kaler2 tp papa die tak gemar..hehe

Maria Firdz said...

wah.. kpop sakan.. :)

inazamri said...

mmg kpop betul ni...ceria kaler2 tu..maklum skrg tgh colour block kan org ckp

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

wahh.. dah siap dah semua shopping baju anak2? akak sabtu ni baru nak pegi cari utk anak bujang akak sorang tu.. baju melayu dah siap.. tinggal baju moden je.. bahagian pompuan semua dah setel..

Queen said...

aeish punye baju tu mmg tgh in skang.. tapi nik xbelikanutk sufiyyah sbb chek mek tu halus tinggi.. kang kejap je nampak pusat.. haha


k pop betul.. meriah kaler2nya

Acik Erna said...

Meriah warna baju raya anak nur

Mimy Hamid said...

sy pun fayel tahun ni nak seluar color tp papa nya tak suke hehehe..tp sy beli la jugak sehelai

ct shah said...

sedapnya homemade burger tu.dgn cheese melelehnya.pergh!
tahun ni maknya yg pakai seluar kpop.:-)

SYANI said...

Amboi meriahnya kaler baju anak2...

Kakzakie said...

Sekarang trend warna blog Nur. Anak dara kecik kakak pun sama.

Bila Aeisy bergaya dgn baju ini jgn lupa tangkap gambar dia Nur. Mesti cantik:)

QueeN TerataI said...

wow colouring!! berani.. hehehe wah dh siap semua baju anak2 ye kak..

LiYa HaNiF :: said...

amboi kpop ye... budak2 sekarang ye dak... mesti comel bila pakai nnti nie..

Tina Othman said...

Wah dah siap bj raya ye

emy pokden said...

Wah kpop raya...terbaek...

lieyalatif said...

aduh kak...bergelora tgk makanan2 yg ade heheeh...

tu le kak, tahun ni color blocking punye tema kak heheeheh...lieya pun bekenan tgk seluar kaler2 nie..stylo gitu...

**selamat hari raye buat kak nur sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

hati2 pulang ke kg yeak...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

huhuhuhuhu ala2 k-pop gitu...