TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, August 14, 2013

SALAM AIDILFITRI....KELABU PILIHAN HATI


Salam Aidilfitri Semua...


masih mood raya lagi, lagi, lagi
hari ini baru start kerja
semalam dah start batuk, aduh
apa-apapun kena stop dulu makan biskut raya
apa-apapun kena stop dulu minum ais batu
salam aidilfitri 2013




kelabu pilihan tahun 2013
cucu-cucu atuk dan wan

15 comments:

Acik Erna said...

salam eidulfitri nur..
memang ramai jugak yang acik jumpa sedondon kelabu tahun ni..
cantik family nur pakai kelabu

Fieza79 said...

Slm Aidilfitri. ..

Dh mula bertugas smula...jgn lemau2 ya...hihi

QueeN TerataI said...

serba kelabu.. salam aidilfitri kak..

AYuNG said...

cntekkk=)
salam aidilfitri kak

Tina Othman said...

Selamat hari raya, cantiklah tema kelabu

Cho Zila said...

akakpun semalam mc sebab tak keluar suara ... alahai.. harini pun walaupun suara susah nak keluar kena gak dating keje nanti dikatakan sengaja nak ponteng2...
best gak kelabukan... tak penah lagi wrna kelabu jadi baju raya...

mama maman aka yana said...

salam aidilfitri.. :)

meriah nmpk.. hehe

eima said...

selamat hari raya kak ....

wahida said...

saya tak pernah pakai kelabu lagi kak...cantik jugak kan...

Mama Vogue said...

Salam Aidilfitri..!!

Banyakkan minum air masak ye :)

Bbwana adienia said...

salam aidilfitri kak..

cantik warna tema kelabu tu..

Umi Qi said...

Meriah yer keluarga akak bertemakan kelabu...weeeeeeeee pandai cucu atok posing heheh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari raya kak.... :)

Ema Johari said...

Selamat hari raya...kelabu belum lagi menjadi tema raya kami

Rai Ourkizuna said...

selamat hari raya aidilfitri kak..