TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, May 8, 2013

PRU 13 - ADA LAGI CERITA


Salam Semua...


Mak sebelum ini aktiviti dia biasa-biasa saja taklah seaktif sekarang semenjak masuk PERKIM ni selalu hadiri meeting, rombongan ke rumah anak yatim dan masuk tv untuk program tv9 tanyalah ustazah/ustaz 

Kami adik beradik tak sangka untuk PRU 13 kali ini mak turut terlibat membantu jentera BN malah 5 hari sebelum PRU bermula setiap malam mak hadiri meeting biasalah macam-macam cerita tentang BN saya dengar dari mak (dalam hati biar sajalah kita buat hal sendiri)

Masa PRU 13 mak jadi pencatit dalam bilik mengundi sempatlah tengok mak semasa saya mengundi bangga dengan semangat mak untuk membantu








Cucu - cucu nenek turut bersemangat juga









dari nenek RM 10 sorang kerna tolong nenek 

23 comments:

Ann Ishak said...

aktifnya mak, cergah lagi buat macam2 kerja ye :)

lia said...

ayah saya pon aktif... kadang2 dia mengeluh juga sbb jadi jentera pilihanraya khas utk BN bkn senang, kena blk umah lewat mlm... org xhargai sgt pon tp dia kata dia bkhidmat utk negara ;)

dhiera said...

kagum dengan semangat mereka. nenek dengan ayah saya pun aktif sepanjang proses PRU ni~

Tina Othman said...

Rajinnya mak join

Khai♥Rin : anies said...

hebat hebat!

lieyalatif said...

Wahh kak! Kagum lieya...kuat semangat mak akak..dlm umur mcm tu mak akak still aktif....alhamdulillah...besar jase mak akak pd negara....moga2 beliau terus diberi kesihatan yg baik ...amin...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh aktif makcik :)

norhidana miswan said...

bgsnyer mak akak, msh kuat n aktif lg...

abah dana pun dr kami kecik sampai dh bsr nih mmg dia org kuat bn, pastu tiap kali pilihanraya msti dia jd pemerhati ...

sebenarnyer pnt kan bt keje pru nih...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bagus mak nur aktif walau dah berumur.. elok juga kan dari dia dok berkurung dlm rumah.. bila aktif mcm tu.. terisi juga masanya dgn benda2 berfaedah dari dok melepak dpn umah bergossip tak tentu pasal dgn jiran tetangga.. hehe....

Qhaifa Nur said...

- (Ann Ishak)

mula nak aktif Ann...memang tak sangka

- (lia)

memang bukan kerja yang mudah lia..
balik lambat sudah semestinya..

Qhaifa Nur said...

- (dhiera)

famili dhiera pun aktif juga..nenek pun aktif..bangganya rasa

- (Tina Othman)

betul kata orang kalau rajin buat...
malas tak menjadi...

Qhaifa Nur said...

- (KhaiRin : anies)

biasa-biasa saja anies...

- (lieyalatif)

macam tak percaya lieya, mak akak ada semangat lagi untuk itu ini...
berdoa moga mak diberi kesihatan yang baik juga...

Qhaifa Nur said...

- (C.M.A @ CikMoonAdnan)

baru nak aktif Moon..

- (norhidana miswan)

hebat juga abah dana dari kecil hingga kini aktif lagi...semua demi parti yang dipilih..

Qhaifa Nur said...

- (MaDiHaA a.k.a Ratna)

setuju..masanya terisi juga
lepas tu ada pulak rakan-rakan yang join...

Kakzakie said...

Wah.. rajinnya mak Nur.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bagusnye mak akak masih aktif & kuat^^

AYuNG said...

waaa....dapat jugak berkhidmat utk negara kannn..

=)

Kesuma Angsana said...

seronoklah budak2 tu yer

Liza said...

Alhamdulillah, mak nur masih sihat kan..at least dpt jugak la isi masa lapang dia..

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah,
semangat betul mak ye...tahniah..

QueeN TerataI said...

mak Queen pun msh semangat mcm mak akak juga... ;)

Ema Johari said...

aktif sungguh mak akak

Tihara said...

Alhamdulillah, mak masih sihat.. :)