TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, March 12, 2013

WADI HADRAMAWT, JALAN AMPANG


Salam Semua....


Memang tak sangka akan datang sini, ini semua planning adik bongsu sayalah Nurul nak sambut besday beliau, kakaknya dan seorang lagi insan tersayang.

Nasib baik dah booking awal jam 8.45 malam sampai sini terus tingkat atas, cantik restoran arab ni memang selesa. 

Lepas makan baru potong kek besday, biasalah budak - budak suka nyanyi kuat - kuat ' selamat hari lahir ' buat mak su, mak lang. Kami buat selamba saja walau orang keliling pandang nak buat macamana kan budak - budak punya feel tapi hepi sangat malam tuh







(berebut dengan aeish nak tengok order....)








(ini yang sempat disnap, memang sedap nasi arab ni...order kambing juga...)



(teh daun pudina...yang kelakar kata adik Nurul rasa seakan ubat gigi bila minum...)
(jangan tak tahu aeish 4 kali minum....)



(manisan....)


p/s - sempat bisik pada hubby bole datang sini lagi tak, sedap pula....hubby setuju ha..ha..

18 comments:

mamyharraz said...

sedapnya mkanan arab.
teringin jugak nak mkn situ tp masih tak kesampaian.

Acik Erna said...

asslam Qhaifa..sekarang ni mana2 banyak dah restoren makanan arab kan..

Qhaifa Nur said...

- (mamyharraz)

memang sedap...
harga berpatutan juga...

- (Acik Erna)

salam...
betul, sekarang restoran yang jual nasi arab dah banyak.....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nampak menyelerakan..tak pernah lagi makan makanan Arab..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Mesti portion makannya besar2 kan..sambut bday dengan ahli keluarga memang best kan!!

Kakzakie said...

Kalau dah kata sedap tak salah nak dtg lagi Nur.. Bayar pun puas hati.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..nampak sedap menu kat Restorant ni..Restorantnya pon cantik!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

akak belum pernah lg masuk mana2 restoren arab... en. husband kata makanan arab ni kering2.. takde kuah.. leh tercekik.. hhehe...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

sedap ye...
boleh try nie

haslizalizz said...

errmm terliur ngan nasi arab...pernah makan memang sangat sedap...

eB said...

sdpnyer nmpk :)

QA's ~ mamapapa said...

salam..pernah dtg sni ngan my bestie skali..mmg menarik tmpat nikn?berbaloi2 sbb portionnya besarkn ? :)

Ya ALya said...

nasi arab pun tak pernah makan...emmmmm jauhnyer la ya nak terjah....klu terpergi sana boleh la jengah-jengah situ....hehehehe

munna said...

kat sini ada satu kedai masakan Arab... tapi rasanya agak kurang

nens cellection said...

bestnyerr..lg best dtg ngn family kan..;)

qemaishak said...

Terasa gak nak try masakan arab ni, cam sedap je :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

ok tak harganya kak..?? lnda seriau skit pergi kedai nasik arab, sebab pernah kena sepinggan nasik beriyani rm36.. pengsan, order sampai 5 pinggan..kihkih.. tp gmbr atas nih nmpk menyelerakan..

Ema Blog said...

makan besar..