TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, December 7, 2012

SINGGAH AYER HITAM.......


Salam Semua....

n3 kami jalan - jalan kat johor masa kenduri kahwin belum habis lagi ...kan plan nak pergi kampung FIL kat Ayer Hitam sebelum tuh sempat singgah cuci mata tengok barangan yang dijual di Ayer Hitam. Seingat saya masa mula-mula kahwin dulu adalah datang sini punyalah lama tak datang sini, tengok tak banyak yang berubah cuma barang yang dijual silih bertukar ganti....












(kat sini barang untuk kahwin banyak, murah pun murah, patut ramai shopping sini..)



(geram aeish dengan buah jambu ni he..he..) 


(tak sabar-sabar nak makan buah jambu yang besar ni...gigitlah sorang sikit he..he..) 


(sini rupanya JPO yang orang dok citer ni...kami lalu saja tak singgah pun..next time datang lagi, insya allah......)



T.E.R.I.M.A  K.A.S.I.H kerna sudi singgah sini...........


23 comments:

Huda said...

wah pergi air hitam rupanya..tu dah dekat dengan rumah saya kat parit raja, hehe...

AnneRaini said...

sy suka pergi air hitam..bukan nak beli sgtpun tp suke tgk brg die..

Sharifah Nadzarah said...

byk tak shoping kat sana....mmg murah brg2 kat situ..
JPO sy yg dok JB ni pon lom jejak lagi hehehe..

intanfirdaus247 said...

ingat air hitam di kedah.hehe..di kedah pon ada juga nama sama..hehe..Salam Jumaat buat kak nur

azieazah said...

Saya pun lama sungguh tak pegi Ayer Hitam. Pernah pegi sekali saja dulu dulu.

AYuNG said...

dh lama x p ayer itam sana...=)

Ya ALya said...

johor pun tak pernah sampai lagi......

aanie said...

shopping apa kat sana?

teringin nak g jpo tu...

Kakzakie said...

Betul AIr Hitam dari dulu zaman kakak anak dara sampai kakak dah tua ni macam itu ajelah...

QueeN TerataI said...

blm pernah smp ke ayer hitam ni walau pun setiap tahun ke johor.. ;)

Qhaifa Nur said...

- (Huda)

alang2 dah smpi singgah jap...kami lalu parit raja juga he..he..

- (AnneRaini)

klau shopping Anne..jenuh nak bawa balik..murahlah katakan...

Qhaifa Nur said...

- (Sharifah Nadzarah)

kami tak shopping apa..cuma beli kerepek 2 bungkus saja..buah nenas juga...

JPO...begitu rupa tmptnya..skrg dah tau..dgr kata murah baju kat situ ye ke....

Qhaifa Nur said...

- (intanfirdaus247)

kedah pun ada air hitam..lagi tak tahu tak pernah sampai...
salam jumaat buat intan juga...

- (azieazah)

Nur pun dh lama x dtg cini..kebetulan nak pergi kg FIL..tuh yg singgah..klau x..x adalah smpai ayer hitam..

Qhaifa Nur said...

- (AYuNG)

seronok tau jenjalan cini AYuNG......

-( Ya ALya)

johor tak smpai lagi...

Qhaifa Nur said...

- (aanie)

tak shopping beria pun aanie..beli kerepek serba sikit...dgr JPO best tau..tak tahulah....

- (Kakzakie)

mmg tak pernah berubah Kakzakie..seronok juga dt cini...

Qhaifa Nur said...

- (QueeN Teratal)

tak sama arah laluan QueeN..

ct rahani said...

sy klu balik kg x tau nk ke mana, air hitam nih la jadi sasaran.. saja jalan2 cuci mata.. sy yg kt JB ni pun x penah pegi JPO kak.. hehe..

Ummiarissa Mahdi said...

saya pernah pergi sekali...amboi macam2 rasa nak beli...

Hanis Azla said...

salam..

saya pun selepas beberapa tahun tak ke ayer hitam baru last year dpt singgah ke sana.. dah lamanya tak makan jambu gigit2 mcm tu.. he..he.. teringat masa zaman kecik2 dulu..

Qhaifa Nur said...

- (ct rahani)

klau dekat hr2 dtg sini...betul cuci mata saja...

- (Ummiarissa Mahdi)

mmg klau bole nak borong semua tuh he..he..

Qhaifa Nur said...

- (Hanis Azla)

salam...

gigit buah macam tuh..ikut sapa tau..sapa lagi hubbylah...

baby lydia said...

dh dekat sgt dgn umh dya lah kak..klu elo2 leh meet sma kan??^^ msa kawin ari tu,dya bli kt situ je..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..tak pernah lagi p Ayer hitam..JPO pun lily tak pernah lagi walaupun duk kat Johor ni.. :)