TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, October 2, 2012

TEMAN GADUH KINI......


Salam semua......


Tak pernah merasa saat-saat sebegini, dulu tak ada teman gaduh he...he... sekarang dah ada

Apa yang saya buat dia pun nak buat juga, yang saya tak suka dia suka tidur meniarap, suka main pusat sebelum tidur 

dan sekarang pandai mengajuk cakap saya, apa yang saya cakap dia akan ikut balik kadang-kadang rasa hot juga

Kini dialah teman gaduh saya sekarang siapa lagi gegurl kesayangan sayalah Nurin Aida Aeish......








(bergaduh sebab aeish pun nak lenyek pisang juga....)







(bab tidur aeish susah saya nak ubah sekarang mesti tidur meniarap, orang tua-tua kata kurang elok...mungkin dah besar akan berubah..minta-minta begitulah.......)

22 comments:

Nens Collection said...

alahaiii...comeinyer die..budak2 buat ape saja pon comel kan..xpe kak..kecik2 xth pape..tp kene terangkan juga kenapa xleh tdur meniarap..lama2 mst die paham dan igt..;)

amirah said...

anak gegirl memang camtu kut kan..huhu...tak sabar nak tggu anak saya besar gak, nak buat teman bergaduh jugak..huhu

Acik Erna said...

assalam Qhaifa..tu yang seronok tu kalau tak de temah gaduh tu dirumah..mesti sunyi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer..samalah..Qis teman gaduh hari2..gaduh2 manja.. :)

Qhaifa Nur said...

Nens Collection -

bila fikir aeish kecil lagi..lega sikit..
mudahah akan berubah besar nanti.....

amirah -

teman gaduh kini he..he..
dah besar lain pula citernya.......

BERT said...

tmn gduh yg comel.. ape lg hr2 kene sakat la ye x hihi

Qhaifa Nur said...

Acik Erna -

wsalam.....
seronok pun ada Acik...
semua nak dibuat....

LiLy @ MumMyQiStInA -

gaduh2 manja tuh....

Qhaifa Nur said...

BERT -

first time rasa gini, almaklumlah saya boy yang ramai...
betul hr2 mesti gaduh....

KhaiRin : anies said...

gaduh2 manja x pe...pastu bleh cium puas2 ;-)

Cho Zila said...

memang rajin budak2 sekarangni.. kalau rajin sampai dewasa alangkah baguihnyer...
tidur meniarap kegemaran budak2 gamaknyer...

Aishah Jahirah said...

ada juga teman gaduhnye...takde la sunyi...:)

hazila said...

Bagus juga ada kawan "tolong" kat dapur...

Qhaifa Nur said...

KhaiRin : anies -

dah gaduh lepas tu peluk cium satu kemestian hik..hik..

Cho Zila -

mmg begitu agkanya budak gegurl ni...
tido mcm tu keras hati....

Kakzakie said...

Bila dia tidur mesti sunyi kan Nur. Seronoklah ada teman buat 'gaduh-gadung' sayang..

Qhaifa Nur said...

Aishah Jahirah -

sekejap rasanya aeish dah besar.....

hazila -

minta2 rajin hingga dewasa, amin...

AnneRaini said...

kenapa ye kalau tidur meniarap?

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

saya dgn boy gaduh besar he..he..
dgn aeish gaduh manja...setiap anak lain perangainya...

AnneRaini -

tido gitu keras hati (tertutup/ ego/ tak mau dgr ckp)...MIL selalu pesan elakkan...

norhidana said...

ahak2... nampaknyer mama yg kene banyak beralah nih...

Ema Blog said...

marah-marah sayang...taklah rasa sunyi

azieazah said...

Nak join bergaduh gak!

eB said...

eB suker gdh2 ngan aerish :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

aeish comel :)

aeish nak tolong tue.. rajin dia... hehe