TEMAN ALAM MAYA KU......

Saturday, July 14, 2012

PERGI MELAKA..........


Bukan saya yang pergi melaka tapi anak-anak bersama mak dan adik-adik saya kiranya famili trip juga. Mak memang dah lama berhajat nak bawa cucunya jenjalan ke melaka ini gara-gara rombongan yang mak pernah ikuti dulu katanya seronok kalau dapat ajak cucunya so hari ini hajatnya tercapai tapi saya tahu mak terkilan sebab saya, hubby dan aeish tak dapat ikut kerna hubby kerja cutinya tak boleh nak ejas........






Semoga anak-anak gembira dengan percutian selama 2 hari, dengarnya banyak tempat yang akan mereka semua lawati tak sabar nak tengok gambar mereka, saya pun ada plan dengan hubby nak 'window shopping' ha..ha....



( kasihan kami berdua ni hik..hik.... )

14 comments:

man said...

dah lama tak ke melaka..

Qhaifa Nur said...

man -

teringin nk pergi........

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nur...masa bujang selalu g melaka sbb abg ipar org sana.
Dah kawen,langsung xpernah pegi....dah berbelas tahun xpernah sampai :(

ainnoraini said...

Melaka tanah air ku ituwwww...
Mesti seronok diarang tu semua jln2 kat sana...

Qhaifa Nur said...

azatiesayang -

lama tuh tak pergi melaka, Nur last pergi masa anak ke 3......

ainnoraini -

orang melaka la ni...
ni pun baru lepas cal, best mama...

Sufia Mahzan said...

Anak-anak mesti suka pergi Melaka tu, byk tempat menarik. Saya bawa rombongan murid ke town pun meriah, padahal bkn mereka tak pernah pergi lagilah kalau yg jarang-jarang pergi

Acik Erna said...

assalam qhaifa Nur..acik kerap jugak pi melaka.setiap bulan jugak la sampai sana.tak jauh kan

zulhilmi tempoyak said...

eheemmmm... komen. ;p

ejulz said...

lama x g melaka.. last pegi masa kwen kwn dulu.. hehe


Hadiah menarik;
TEMPAT PERTAMA : Barang Sophie Paris bernilai RM50 dan ke bawah.

TEMPAT KEDUA : Barang Sophie Paris bernilai RM 25 dan ke bawah.

TEMPAT KETIGA : Barang Sophie Paris bernilai RM15 dan ke bawah.


Kalau sudi join segmen pertama ejulz k..
http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/07/segmen-menangi-hadiah-sophie-paris.html

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Sakit Itu penghapus Dosa..

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

Tihara said...

best nye gi jln2 melaka :)

nn lylyn said...

last g melaka lama sgt smai lupe bile huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye dapat p melaka...
dah lama tak jalan2 ke sana...

♥ ROS ♥ said...

bestnyer.. ros xsmpai lagi melaka nih :(