TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, March 13, 2012

LAGI BIJAK LAGI BANYAK DAPAT

Tak semua cikgu sama cara didikannya, ikut kreativiti masing - masing untuk naikkan semangat anak murid untuk lebih berjaya lagi

Untuk tahun ni cikgu norhayanah yang mengajar di tadika amzar sebab cikgu faizah berpindah ke tempat lain.

Dari januari - mac 2012, 4 orang murid dianggap berjaya (membaca, mengeja dan warna dengan baik) 3 perempuan dan 1 orang lelaki...alhamdulillah murid lelaki itu adalah amzar

Setiap peningkatan ada ganjarannya so inilah yang 4 murid itu dapat 






Kreatif sungguh cikgu nor nih.....

13 comments:

norhidana said...

pandai cikgu nk bg murid2nyer minat belajar.....

Kakzakie said...

Kreativiti cikgu yg mengajar menambat hati murid...

LYAfrina said...

bgusla cikgu ni..
kaedah y digunakan dpt motivasikan plajar..jd rajin berusaha

munna said...

pandai cikgu tu naikkan semangat budak2 kak...

Tina Othman said...

bagus idea cikgu ni, jadi budak2 pun rajinlah nak kerja kuat

Fieza79 said...

mmg bagus sgt2 cikgu tu...mmg kreatif...bukan je budak2 suka lau dpt tu..mak2 pun teruja dpt tu sb cute..!

Qhaifa Nur said...

norhidana -

memang kreatif cikgu nor...

Kakzakie -

betul tu..ada yang menangis tak dapat hadiah nih..

LYAfrina -

memangpun...
amzar jadi makin rajin sekarang huk3...

Qhaifa Nur said...

munna -

tak terfikir pulak kita yup...
kalaulah bos2 kita yang bagi lagi bersemangat nak kerja hik...hik..

Tina Othman -

jadi cikgu mesti banyak berfikir..untuk anak murid kita juga..

Sue-Rya AQ said...

bagus nye cikgu ni...jd cikgu ni mmg kena kreatif, baru ank murid x boring.. :)

mama maman aka yana said...

kreatif..:)

ct rahani said...

wah bagus la dpt guru yg kreatif.. tahniah utk amzar.. :)

AnneRaini said...

teringat ms kecik2 dulu mmg suke kalau dpt hadiah dr cikgu sbb rajin..

AnneRaini said...

teringat ms kecik2 dulu mmg suke kalau dpt hadiah dr cikgu sbb rajin..