TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, March 15, 2012

BABY LIPS UNTUK AEISH


Sekarang ni barang - barang seperti johnson baby oil dan lipstik janganlah letak ditempat rendah habis di main 
aeish

Johnson baby oil ni kalau aeish dapat habis satu badan dilumurnya. Saya pula dah tahu kalau aiesh tak ada depan mata sure adalah kerja yang sedang dilakukannya

Sebagai ganti lipstik saya yang telah dirosakkan oleh aeish hubby belikan baby lips maybelline lagi untuk aeish





Pagi - pagi sebelum hantar ke taska pasti aeish sapukan baby lips ni kat bibirnya. Tengoklah tu




21 comments:

lieyalatif said...

amboi2 kemain lagi si kecik ni die pun sibuk berlip balm jugak....he he he....comey2...

Mama Ema said...

dah tak rebut dgn ibu kan

KhaiRin : anies said...

sik baik lapompuan nyer sorang je kn kak..

norhidana said...

heheheh... dia pun nk melawa gk kak... dhtu yg lain2 kn boy...

Liyana said...

ala comel nye... pandai ye.. hehe

maszmadi said...

hikhik mak borek anak rintik.. hehe

Kunang-Kunang said...

Ha ha baguslah dah ada sendiri punya yer aeish

AnneRaini said...

haha budak pompuan mmg begitu..asik nak melawa je..

miloais milo said...

my doter dulu pun suker gak main mende2 camni
memang habis jahanam lepas tu...

Hanis Azla said...

he..he.. anak perempuan mmg suka melawa sikit..

munna said...

amboi2 bukan main lagi ye Aeish...anank munna pun klu pagi2 tgk ummi dia touch up diaorg pun sibuk suruh makeup kan diaorg....

Qhaifa Nur said...

lieyalatif -

betul tu lieya diapun berlip balm juga...

Mama Ema -

senang cikit....

KhaiRin : anies -

nasib baik sorang, kalau tidak....

Qhaifa Nur said...

norhidana -

kita tak ada pengalaman beli untuk anak pompuan...he..he..

Liyana -

makin pandai makin melawa...

maszmadi -

he..he...he..

ct rahani said...

nak pompuan mmg camtu la kan kak.. nk2 klu tgk maknya bersolek.. sure dia pun sibuk nak test jugak.. hehe..

Qhaifa Nur said...

Kunang-Kunang -

lega rasa hati..sesekali mama pinjam hik..hik...

AnneRaini -

kalau tak diajar susah nanti..pompuan dah la sorang je..

miloais milo -

lepas tu kita pun kena beli yang baru...

Qhaifa Nur said...

Hanis Azla -

seronok rasanya....

munna -

samalah...mama anak sama touch up

ct rahani -

betul tu...kalau tak buat gitu memang tak sah..

lia said...

amboi... kan main anak dara ni he3

Qhaifa Nur said...

lia -

nasib baik sorang tau hik..hik..

intan morsalin said...

dah pandai melawa ank dara ni yer..hiiih..ayah lak sporting..siap blikan baby lip.

Mimy Hamid said...

tenyeh aish jgn tak tenyeh...ini la anak gadis sebenar dah kenal alat solek walau masih tadika

fieda said...

ayakkk....pandai nk make up ye..maira tak minat plk main mende2 ni..