TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, November 10, 2011

Terkejut Aiman Masuk Suratkhabar


Nasib baiklah abah (mertua) beli Metro Ahad masa kami semua singgah kat petronas untuk ke ulu yam ari tu. Kalau tidak, tak tahu yang aiman masuk suratkhabar citer pasai korban kat kawasan perumahan saya

Yang hairannya semua famili tak perasan itu aiman, bila saya baca sekelip pandang mulut berkata ' eh..aiman masuk suratkhabarlah, berebut - berebut nak tengok ' itulah dia naluri seorang ibu .....



aiman berbaju merah tengah bagi lembu makan rumput




Apalagi gunting dan simpan keratan suratkhabar buat kenangan.....

26 comments:

nanonano said...

cayalah aiman, hehe

Nur Raihana Abd Rahim said...

fuiyooo masuk paper..mama aiman mesti framekan tau paper cutting tu.hihihih

KhaiRin said...

amboiiii glamer aiman!

Teratak Hami said...

Pandai Aiman interprem ... :-)

Kakzakie said...

Wah... aiman dah glamour ye...:)

ct rahani said...

wah glemer ar aiman masuk paper..

Acik Erna said...

Anak ibu..nasib baik ada yang beli metro..dapat la ibu simpan buat kenangan

Tentang Kita said...

x sangka kan.....korang ada? hahaha simpan wat kenang-kenangan bkn mudah nk masuk paper tu

Tina Othman said...

bukan senang nak masuk paper

Tihara said...

waa..baik punya posing aiman..hehe :)

intan morsalin said...

wah...glamer aiman tau....tumpang bangga bleh??

munna said...

amboi glamer aiman... auntie dah 31 thn x merasa lagi gambar masuk paper

hazila said...

Wah glamer sekejap kan bila masuk paper...

Nor_Emylin said...

keh keh keh...nasib baik tak kena terkam sama itu lembu..lembu kan alert ngan warna merah :-)

MamaEma said...

wah, femes aiman

Qhaifa Nur said...

nanonano

malu2 kucing aiman.....

Nur Raihana Abd Rahim

frame buat kenangan lagi..

KhaiRin

glamer kejap je..

Qhaifa Nur said...

Teratak Hami

memang pandai bila dah ditunjuk ajar oleh reporter tu...

Kakzakie

diapun bukannya nak cakap ada reporter, nasib baik beli newspaper...

ct rahani

tumpang hepi gak..

Qhaifa Nur said...

Acik Erna

bernasib baik...

Tentang Kita

suka ayat power tu' korang ada'....

Tina Othman

setuju, bukan senang nak masuk paper..

Qhaifa Nur said...

Tihara

farmes lembu tu kan...

intan morsalin

bangga....

munna

mamanya lagi tak pernah masuk paper..

Qhaifa Nur said...

hazila

betul 2..

Nor_Emylin

ye tak ye juga lembu kan alergi warna merah, nasib baik tak ditanduknya..

MamaEma

tq..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaa...glemer tue..

ashra said...

hehe.mesti aiman orang paling hepi dan teruja kan kan.. =p

nuwairani ismail said...

glemer betol dia...dahla pakai baju merah...memang orang nampak dia dulu la...

intanfirdaus247 said...

Nanti Aiman dah besar, dia mesti trima kasih kat mama dia sebab simpan keratan akhbar ni utk tatapan anak cucu dia kelak..hehe

Bell said...

wah..femes la aiman pas nie..
nak mintak otograp aiman siap2 dlu la..hehehhe

aimie amalina said...

weeeeeeee
keratan paper ni bole simpan =]