TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, October 18, 2011

Wow...Banyaknya Aktiviti Kami Di Hujung Minggu

Part 1

ini aktiviti kami sekelurga hari sabtu 15/10/11, disebabkan hubby cuti 2 hari so banyaklah yang telah dirancang

sebenarnya dah lama sungguh saya dan hubby tak berkesempatan beriadah bersama dengan anak - anak tersayang (lebih 2 bulan)...

plan nak masak sup sebab anak - anak cukup suka, cari bahan - bahan untuk sup di NSK Selayang dan akhirnya hubby yang masak " Sup Taufa Bebola Ikan (segala jenis bebola ikan kami campur serba sedikit) bersama dengan cendawan " 







minum air cincau



makan dengan keow tiaw pun sedap



tengok tu selera sungguh kami semua makan

32 comments:

SoLy SoLicious said...

hamboi..sedapnye menikmati juadah :)

Kakzakie said...

Huh... makan air tangan papa ye anak-anak semua mesti makan bertambah-tambah. Mama dia pun sama jugak ke:)

missbby said...

sedapnya, masak sendiri lagi nikmat kan..

dwaty said...

aktiviti makan..... yummy3...

ieja amieja said...

yummy2..seronok kan dpt makan bersama2, terasa nikmatnyer..

follow blk..

aanie said...

anak sy pun suka sup....hirup je sup tu..hehe...

h4ni3 said...

wahh.. ini baru part one.. part two dan seterusnya aktiviti ape pulak agaknya ya? ;)

SYANI said...

Part 1 penuh ngan aktivit makan² yer...

aNaYaNa said...

amboi seleranya semua makan macam kat kedai pulak..:)

munna said...

seronoknya berkumpul makan ramai mcm tu

ainnoraini said...

mesti berselera mkn bersame2 mcm tukann

Qhaifa Nur said...

SoLy SoLicious

memang duk asyik makan..he..he.. ialah sapa tak habis makan jangan bangun..

Qhaifa Nur said...

Kakzakie

hubby kalau masak campak2 apa pun sedap he..he...
pandailah dah lapar semua sedap he..he..

Qhaifa Nur said...

missbby

memang betul tu satu nikmat...

Qhaifa Nur said...

dwaty

yes..yes aktiviti mamam...

Qhaifa Nur said...

ieja amieja

kalau makan kat luar ni parak...he..he..

Qhaifa Nur said...

aanie

ye ke..budak2 memang suka makan sup..

Qhaifa Nur said...

h4ni3

he..he.. ni baru part 1 ye..
part 2 tungguuuu....

Qhaifa Nur said...

SYANI

jgn ada yg boring udah...qhaifa nur ni asyik citer bab makan je..
kadang2 tak nak terlepas langsung citer yang berlaku dalam hidup saya...

Qhaifa Nur said...

aNaYaNa

kalau kat kedai pecah kepala dibuatnya..he..he..

Qhaifa Nur said...

munna

alhamdulillah begitulah hendaknya..

Qhaifa Nur said...

ainnoraini

tukannn...apa tu ye..

ct rahani said...

sy pun kdg2 masak sup je.. senang & ringkas.. anak2 pun suka..

miloais said...

aktiviti makan memang best beb!

sokmonya - hujung minggu aje lah yg boleh masak sedap2 - dan berlama2 kat dapur - at least for me lah...
hari kerja - masak paling ringkas dan paling cepat
if not - beli saja...

Qhaifa Nur said...

ct rahani

memang je pun senang dan ringkas..

Qhaifa Nur said...

miloais

hubby tak suka makan luar tu yang masak sendiri..puas hati

Acik Erna said...

Qhaifa..masak sendiri dirumah menag membuka selera..tak kisah la..air tangan papa atau mama nya.

Nieza said...

assalam, sup memang sedap..cepat dimsk cepat di mkn.saya follow yer:)

Mama Gee said...

suka sgt sup camtu...ditambah lg dgn cendawan jarum tu..sodapnyaaa...

Tihara said...

SEDANAMA DIA..CAM NAMA ARAB..HPY BIRTHDAY GURL :)

NK TRY LA SUP MCM TU..TERINGAT MCM MAKAN STEAMBOAT :)

wan nurul hezrina said...

seronoknya makan ramai2...ngan anak2 melayan gelagat diowg..besh2..terasa nak minum air cincaulah plak..!

iduraz said...

sonoknyer makan ngan anak-anak