TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, October 17, 2011

Alahai...Tiket Wayang Tahun 2000

selongkar almari saya pun jumpa buku dairi tahun 2000, selak demi helaian sempat lagi baca apa yang pernah saya tulis dulu -dulu..(biarlah perkara yang lepas pergi dan menjadi kenangan atau sejarah dalam hidup kita dulu)

aaaa...yang ini tidak akan saya lupakan......tonton wayang bersama hubby




rupanya saya tidak pernah buang tiket tersebut tapi dikepilkan bersama tarikh yang telah saya dan hubby pergi.......

dulu nak tonton wayang  1 minggu 3 x tiada masalah sebab harga tiketnya murah lagi... sekarang kena pikir dulu (mahal dah)

sekarang ni lagi senang kita down load je..he..he..

8 comments:

Mila Ahmad said...

sekarang mcm² ada kan?

ct rahani said...

wah kak.. imbas kenangan lama yg indah ye.. sesekali teringat sonokkan.. ada anak kecik lg susah nk tgk wayang kak.. cam saya la.. rasanya sejak kawen nih baru sekali gi tgk wayang.. tu pun masa anak sorang.. skrg nk tgk movie beli je cd.. lg senang tgk kt umah.. hehe..

Qhaifa Nur said...

Mila Ahmad

betul tu, macam2 ada..

Qhaifa Nur said...

ct rahani

jumpa barang lama...setuju, lepas kawin dan ada anak langsung tak pernah pergi...tgk kat tv aja

Mama Gee said...

heeh sentimental value tu...

skrg leh tgk movie setiap hr Rabu...murah je..rm6 sorg.. :)

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum,

Kak ani tak tengok movie dipanggung dah bertahun2. Sekarang ni budak2 (anak2) beli cd tengok jer kat tv di rumah.

Qhaifa Nur said...

Mama Gee

yg itu tetap akan dikenang..he..he..

ada lagi movie yang semurah 6 hinggit..

Qhaifa Nur said...

Kunang-Kunang

Wsalam..

samalah dengan saya tumpang tengok cd dgn anak2 je..