TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, October 7, 2011

Spring Patato

sedapnya sekali sekala dapat makan 'spring patato' ni...

sampaikan anak saya aiman  turut mengidam nak makan 






semalam baru dapat makan, aduh lega rasanya..

saya pula cukup suka dengan lidi pencucuk yang digunakan bukannya apa ia panjang malah tebal, ni boleh dibuat rotan..he..he..



26 comments:

h4ni3 said...

teringin nak rasa
dulu ada jual kat tepi jalan dekat dgn ofis ni, tapi skrg dah takde pulak
nak gi pasar malam, malas.. huhu

ikatankasihku said...

selalu nampak tapi tak penah rasa..conform sedap, licin tu...hehehe

Mama Gee said...

sedap ek...selama ni duk tgk je org beli...ntah kenpa tak teruja nk rs....1 hr nnti kena rs gak lah

syariza09 said...

belum pernah rasa. igtkan nk buat apa tadi, rupanya nk buat rotan..hihihi

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..Saya je yang belum pernah merasa spring potato ni..hu hu hu

Qhaifa Nur said...

h4ni3

makan panas2 sedapnya..
iya lah kat pasar malam je ada jual..

Qhaifa Nur said...

ikatankasihku

memang sedap..beli 1 tak cukup la..

Qhaifa Nur said...

Mama Gee

tak teringin lagi lah tu...

Qhaifa Nur said...

syariza09

tebal tu lidi dia..sangat2 suka tau, selalu lidi macam lidi sate..kali ni lain..he..he..tu yg simpan nak buat rotan

Qhaifa Nur said...

Sue @ Nenie

sedap sue cepat gi beli..

Yana Shaiful said...

Sedapnya..suka spring potato..klu p pasar mlm mmg kna beli sorang 1..xleh share...krg xckp hehee

ct rahani said...

makan panas2 mmg sedapkan kak.. kalau sejuk dh x sedapkan..

hyazz said...

memang sedap...tapi bile dapat yang payau tu tak sedap...rasa getah

Qhaifa Nur said...

Yana Shaiful

beli 1 tak cukup, kena beli 2...

Qhaifa Nur said...

ct rahani

sejuk keras gitu..

ziraziz said...

xpnh mkn pn...errr act x pnh jmpa tp pnh tgk :P..sedap ye..kna cari jgk la..

Qhaifa Nur said...

hyazz

payau..tak pernah kena lagi..
sekarang dah ada 3 rasa gitu..

Tihara said...

ooo lame sudah tk makan spring potato..nak cket ;)

abah khalisha said...

Ramai juga yg dah buka bisnes ni skrg kan

Qhaifa Nur said...

ziraziz

mungkin belum sampai kat tempat zira kot..
tp mmg sedap

Qhaifa Nur said...

Tihara

ni pon masih teringat lagi..

Qhaifa Nur said...

abah khalisha

betul, dah ramai yg join bisnes ni..

Jue said...

ramai dah wat bisnes ni..aku urm xde la suka sgt..time panas sodap kot hihihi

slalu cucuk tu aku wat chopstick hihihi

Yana Kama said...

suka jugak..selalu jugak beli dekat pasar tani putrajaya..bila makan tak boleh stop owhhh

So Shy Lady said...

sdap ye kak ...wah kna cuba nih

trima kasih ya drop by. akak kt dh folo tp t.folo pun huhuhu

tak pe saya folo akak dlu yer hihi ;D

:: noremy bte rahmat :: said...

sedapnyer.........
dah lama tak makan.....



p/s:salam kenal!mehla jenguk belog saya (^__^)