TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, September 5, 2011

Raya Kami...


Salam semua buat rakan-rakan blogger 

&

Selamat hari raya juga buat semua

Hari ni semua happy sebab dapat lihat kemeriahan raya rakan-rakan kita semua baik kat fb, blog dll

Saya pun tak ketinggalan, raya tahun ni kami tiada tema, insyallah tahun depan baru ada tema...

Sekejapnya puasa dah nak habis, tahun depan nak puasa penuh lagi lah kata anak-anak saya...

Alhamdulilah along, angah dan alang dapat posa penuh walaupun kekadang mengeluh juga haus, penat dan lapar..







4 comments:

SYANI said...

Selamat hari raya jugak untuk akak. Takpe tak sedondon pun janji happy di hari raya..

Qhaifa Nur said...

SYANI

bju anak2 masih ok lagi tu yg tak de tema..he..
raya ttp raya...

raya kali ni ank 2 kena sakit perut..risau gak
skrg ok da..

MamaEma said...

ema pun tak ikut tema...huhuh...tp nak sabijik cam qhaifa nur punya tema ni..nanti ema buat entry yer..hehehe

Wani said...

salam kak.. selamat hari raya utk akak sekeluarga ya... happy betul anak2 akak tu hehe..senyum je memanjang