TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, September 7, 2011

Baru Tahu Sakitnya Senggugut...

semalam first datang (sakit pompuan) konon2 nak buat posa 6..cancel lo
tengahari sakitnya pinggang ni kenapa pulak, tak pa kat opis memang standby "Tiger Balm"
eh..kenapa tak ok lagi ni..time rehat konon2 nak baring..aduh sakit yang teramat sangat

ya allah rasa macam nak putus nyawa dari badan dibuatnya
tak boleh tahan lagi..nak muntah, nak pitam, badan menggigil, nak demam semua datang
bos saya tak boleh tahan lagi..boleh keluar awal bos nak balik rumah
nasib baik bos ok..baliklah


sampai rumah minta adik 'paracetamol tablet 500mg' telan 2 biji...terus zzzzzzzzzzzzzzz
2 jam lepas tu beransur pulih
baru saya tahu begitu rasanya sakit senggugut
first time kena pada diri saya
minta2 dijauhkan penyakit ini lagi..

8 comments:

::NureeN:: said...

mmg sakit skali senggugut.. tp mak nureen kata slalu lps dh beranak susah nk kena senggugut tp nureen skali skala dtg gak senggugut.. ;)

Qhaifa Nur said...

NureN

mcm nk cbut nyawa gitu..akak dah beranak 5 baru kena..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam kenal n singgah..dah folo kembali..:-)

ooo...sy plak masa anak dara jenuh rasa senggugut..dah ade anak ni mmg takde lagnsung dah senggugut heheh

waa salute la..10 tahun kawen ade 5 anak..woweeee...gud2..;-)

Qhaifa Nur said...

rose---@ ibuRafiq @--

tq sbb follow

ok so pernah rasa sakitnya yek...i ye k ilang trus lpas ada ank yek

rezki..aaa dah stop pun he..he..

syariza09 said...

pernak kena...tp jarang2 laa

Qhaifa Nur said...

syariza09

lain org lain sakitnya...tp ttp namanya senggugut...

mama rifQy said...

kite tak pernah kene senggugut!!mmg perit kan kalau kene..kwn2 la yang duk citer!!

*** salam kenal ye..kite pon dah polo ye!!

Qhaifa Nur said...

mama rifQy

alhamdulillah sbb tak pernak kena..sya yg baru kena ni mmg sakit sesgt..

tq sbb follow..