TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, July 21, 2011

FLORIA 2011 - PUTRAJAYA

Berkunjung lagi kami ke Putrajaya sempena FLORIA 2011 - Ros Selamanya.

Huyooo cantikkknya, terpukau sekejap dengan tatahias bunga-bungaan, bau ros harum semerbak. Ramainya orang  tak usah cakap maklumlah hujung minggu.

 Anak sentiasa ditangan..macam-macam boleh berlaku. Aku dan suami rasa tak puas kali ini, tak semua kami dapat lihat biasalah anak-anak bermacam ragam dibuatnya.

Last-last kami ke bilik pameran kat depan tasik, duduklah berjam-jam kat situ sampai malam.........

Sempat lagi singgah ke vote Kementerian Perlancongan, ada contest..anak-anak buat topeng muka, suka la mereka mewarna tapi kami tak balik dengan tangan kosong tau..dapat beg + topi....

Nasib baik perut tak meragam time ni bukannya apa toilet asyik full sesaja, berjela-jela panjangnya.

Yang best dapat tengok bot berhias + bunga api depan mata gitu.....









No comments: