TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, February 18, 2011

Nak Ke Tak Pergi.....

ooo salam jumaat, sekejapnya. Plan pagi ni nak bawa amzar gi kinik gigi..kalau nasib baik terus cabut. Dah pergi ari tu bengkak sbb tu x leh cabut. Fikir balik mana nak anta aeish/afnan kat taska..pergi kinik..balik umah anta amzar..pergi kerja lepas tu..pening2  x larat rasanya. Suruh abg bawa amzar la nanti. Azeem pula tunggul gigi yang tertinggal pulak sakit aduh..time sekarang baru rasa dan tahu anak2 sakit gigi, betul la tu dah sampai tahap nak tumbuh gigi baru oooo.

"GLISTER" memang berkesan bagi family aku malah untuk aku juga..jumpa doc perlu juga untuk kebaikan.

No comments: