TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, January 30, 2018

JALAN2 BESDAY HUBBY

Assalammualaikum


27hb Jan...
Besday hubby ke 44 tahun dahhh
Plan hari tu dok umah rehat2kn badan aja huhu
Dah nk jadi rezeki hubby
Malam tu ada member hubby datang rumah
Terus belanja kami makan malam
Raikan besday hubby sekali
Tq banyak2 tau korang



28hb Jan...
Kami jalan2 ke IOI Mall Putrajaya
Plan kali ni nak makan burger
Akhirnya hubby bawa kami ke Fuel Shack
Memasing dah tak larat nak habiskn burger
Slow2 makan huhu










Lepas makan masuk kedai fev
Uniqlo...asal masuk mesti terbeli baju n seluar
Sabar ajalah huhu
Tak pa papa belanjaaa
Nampak ramai orang beratur
Kenapa yekkkk
Rupanya nak makan cotton candy 
Anak2 pun tak lepaskan peluang
Siap ulang makan...beratur lagi







Sempat lg buatkan hubby kek
Die tengah tidur petang 27hb tu
Cepat2 Aeish tolong mama keluarkan bahan 
Buat kek coklat...deco simple gitu huhu






7 comments:

Lynn Hamzah said...

happy family

hainom OKje said...

Moga hubby diberikan umur yang berkat dan kesihatan yg baik hendaknya....
Tak pernah makan dekat Fuel Shark tu...asal ke IOI tak rasa teringin pulak nak makan berger.
Cotton Candy tu dlm Uniqlo ke...hari tu pun ada nampak org makan ni jugak, jenuh fikir mana dapat

- dieyana - said...

happy birthday utk suaminya ;-))

pernah sekali mkn fuel shack. sdp, dagingnya lembut n juicy ;-))

Warisan Petani said...

Hb buat En. suami.
Semoga kasih sayang bertambah3

Hans said...

alhamdulillah
keluarga bahagia :)

dear anies said...

semoga sentiasaa sihat dan dimurahkan rezeki buat suami dan keluarga akk aminnn

aezowen said...

happy belated besday