TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, June 3, 2016

SUNYINYA MAMA


Assalammualaikum....
Salam Jumaat semua....



dah menjadi kebiasaan bila cuti sekolah anak2 mesti dikipnap oleh adik2 atau nenek mereka hihihi

kebetulan kali ini floria putrajaya 2016 sekali dgn cuti sekolah malam tu lepas habis floria, 3 anak (amzar, afnan dn aida aeish) ikut nenek balik rumahnya

angah azeem tinggal sebab ada kelas tambahan...along nak berjimba2 dengan rakan2nya nak tgk wayang so tinggal ok

terasa sunyinya mama  tanpa mereka ber3 ni haha...sempat pesan dengan mak tolong bawa aida aeish pergi check gigi sebab gigi depannya dah kuar tapi gigi susu tak cabut lagi nanti bertindih giginya...itulah sorang puteri mama kang tak cun pulak hihihi sabor ajalah



hai mama...kami ok tau
jangan risau huhu



pg smlm call mak...
katanya anak2 gi klinik gigi, maksu bawa..tq mak su
tak sakit mama...yeayy adik kuat



kata aeish..abg cik jerit mama sakit kot...
terperanjatlah mama kata afnan pula
afnan pun cabut 1 btg gigi
amzar saja tak check lupa mama
alahai...



lps zohor mak su belanja makan sushi
amboi pagi tadi sedih, ptg hepi
sihat dah ya..bole jenjalan lagi
in shaa Allah...
 mama, along n angah hari sabtu baru gi
rumah nenek...
nak sambut ramadhan dengan mak
tak sabar nak sambut posa n sembahyang terawih uolls
moga dipermudahkan segalanya




ok, baiii

15 comments:

babYpose said...

Alhamdulillah semua diminati ramai.. yang syukur nenek boleh tolong bawa gi check gigi..peace dari aunty ha tolong makan edamame untuk aunty :))

TOKO SULAP JOGJA dan PESULAP JOGJA said...

blog pribadi yang cukup enak untuk dibaca dan diikuti kisahnya

Kakzakie Purvit said...

Selagi Maksu masih solo bebudak ni akan diangkut kehulu-hilir lagi Nur. Dah macam anak dia juga. Sekarang cuti apa lagi seronoklah mereka..

Raihanah Ahmad said...

wah seronokkan ramai2 camni

Sharifah Nadzarah said...

Wah sronoklah diorg dpt jln2..rajin maksu nye melayan anak sedara..good3..sian plak kat mama ye..hehehe..klu ada kat umah mesti riuhkan..xpelah bukan selalu..hehehe..jgn sedih2 ye mama

Nieyl said...

Dah lama x merasai nikmat cuti sekolah yg panjang..
rindu pulak nak sekolah kembali... :)

dear anies said...

alololo cian mama

dear anies said...

p/s akk sihat?

saniah ibrahim said...

Dah cuti sekolah seronok anak2 ikut nenek dia ya...memang sunyi lah mama jadinya.

saniah ibrahim said...

Dah cuti sekolah seronok anak2 ikut nenek dia ya...memang sunyi lah mama jadinya.

aryan azra said...

selamat menyambut bulan ramadhan, moga bertambah amalan kita, maaf andai ada tersalah kata ye.

seronok anak2 bersama maksu ye, dapat berjalan2

Nooriah Abdullah said...

Assalamualaikum qhaifa
Bestnya cuti sekolah time nk ramadhan ni kan, tapi dh sunyi lah pulak !!
Masa utk berehat lah tu hehee

QasehnyaRania said...

selamat menyambut ramadan juga buat mama sekeluarga
alahao acner leh terlupa pasai floria putrajaya tu.. adoii..
hri tu ke putrajaya hntar bju kt rmh mmber dh nmpak khemah di pasang. dok pesan dh nk pergi this year skali terus lupa.hahaha

Puan Kutu said...

Untunglah ada saja org kidnap..murah reseki maksu belanja sushi..

Selamat menyambut puasa

Puan Kutu said...

Untunglah ada saja org kidnap..murah reseki maksu belanja sushi..

Selamat menyambut puasa