TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, November 24, 2015

MEE TARIK WARISAN ASLI

Salam......

Mee tarik satu ketika dulu jadi sebutan sana sini orang dok post gambar

Akhirnya hajat nak makan mee tarik tertunai juga pergi bersama mak dan adik2, sampai saja meja penuh kena tunggu dulu

Restoran ni bersebelahan dengan chatime apalagi anak2 mama terus tarik tangan mak lang (adik saya) shopping dulu kat chatime, haaa sorang 1 mak lang belanja siap extra lagi

Tunggu punya tunggu akhirnya dapat juga meja walaupun makan kat luar, amboi masa order tak ingat nak sorang 1 mee

Sempat saya jeling tengok pekerja tu tarik mee terpegun jap..akhirnya mee tarik sampai nampak sedap tak sabar nak makan bila dah makan masing2 cari air kepedasan...pedas betul cilinya anak2 tak boleh habis..aduh sayangnya mee

Tak apalah ada rezeki nak datang lagi, dah tahu nak order macamana..apa2 pun mee tarik tetap sedap


9 comments:

AnneRaini said...

sy pun suka mee tarik ni kak nur. sedap.

SYANI said...

Tak pernah try mee tarik. Nampak cam sedap..

Kakzakie said...

Tempat kakak sini tak ada lagi restoran buat style ini Nur
Tempat yg Nur pergi ni selalu masuk blog dan pernah masuk tv lagi
Mesti sesak sebab dah femes kan.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Menarik sungguh teh tarik tu LQ..
Kalau dah keluar tv lagi lah org ramai mencari..

Lynn Hamzah said...

kita lum pernah cuba lagi mee tarik nie...sedap ya...

Khai♥Rin : anies said...

resto apa namanya ni kak? kat mana?

Qhaifa Nur said...

Ni kat gombak prima...

Wa said...

Belum pernah makan lagi mi tarik ni. Nanti bolehlah wa cuba,, :)

che mid said...

Tak pernah cuba tapi pernah dengar nama..