TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, October 22, 2013

BESDAY AEISH - PIZZA HUT


Salam Semua....


betul tu terasa kejapnya Aeish dah 4 tahun.....bersama adik-adik, mak dan kami sekeluarga akhirnya Pizza Hut Wangsa Maju jadi pilihan untuk kami potong kek Aeish....lepas maghrib kami semua bertolak....

malam tu Pizza Hut penuh so kami semua kena Q sebab ramai....tunggulah kami dalam 20 minit.....ini first time saya masuk sini....tempatnya cantik dan selesa.....

kebetulan ada besday juga kat situ so mintalah staff Pizza Hut nyanyikan lagu besday untuk Aeish nanti......tak sabar-sabar Aeish nak potong kek....siap tanya mana kek dia....sabar ok adik sayang




Aeish kena tunggu...tempat penuh



gelagat anak dan papa sebelum makanan sampai







masa ni kami lepas kami
dan lagu hepi besday mula kedengaran
itu yang Aeish beria tengok



lampu pun ditutup sekejap
bergema Pizza Hut dengan lagu hepi besday



kek Aeish pun sampai
dibawa staff Pizza Hut



terima kasih buat semua staff Pizza Hut
 yang sporting malam tuh
hepi besday buat Aeish
moga jadi anak yang solehah





antara menu yang kami order malam tu.....



ini pizza yang femes sekarang ni
puas hati bila makan





yang ni salad, sedap juga 





30 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

yang combine dgn KFC tu ke..??
kalau yg situ memang selesa..
linda pun suka kesana..
anyway,
epy besday aeish,
moga hidup dipermudahkan Allah.. amin..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day Aiesh...moga membesar dengan sihat & menjadi anak yang solehah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY AEISH ....Bestnya sambut besday kat situ yer!

cheqna said...

happy birthday aiesh..moga membesar dengan baik..jadi anak yang baik untuk kedua orang tua yer
cheqn akalau g pizza..just makan honey chicken tu je...

e!ya said...

happy besday aiesh!!!jadi anak yg bguna dunia akhirat yer..kak saya pon slalu g pizza nieh..mungkin satu hari leh jumpe..hehhee

Qhaifa Nur said...

- (Belinda Adzmi Ibu Ilhammy)

ya..combine dgn KFC tuh..
ramai juga sambut besday hari tu...meriah

- (LiLy @ MaMaQiStInA)

terima kasih...

- (azatiesayang)

terima kasih kak...kenangan sukar nur lupakan kat situ...

Qhaifa Nur said...

- (cheqna)

terima kasih....
kalau bole semua nak order yup cheqna...sedap katakan..last-last tak habis

- (e!ya)

selalu makan situ ke...In Shaa Allah moga ada rezeki kan...

lia said...

seronok betul tgk muka Aeish ceria...

JaSSNaNi said...

bestnye besday gurl.. ramai yg memeriahkan hari jadinya.. mesti banyak dapat hadiah tu.. sedapnya pizza, lagsana pun meleleh tengok aihh..

Ummiarissa Mahdi said...

pizza tu sedapnyaaa..

Kakzakie said...

Happy birthday Aeish.. sukalah sebab ramai yg nyanyikan utk adik malam itu ye..

Pizza baru tu kakak pun suka sebab banyak cheese dia:)

Nurulhuda Abdul Latip said...

pizza tu memang nampak sedap sangat...Happy Belated birthday Aeish..

Khai♥Rin : anies said...

mesti aeish senyum smpi ke telinga kn? ;-)

wahida said...

hepi belated beday aeish!!

semoga jadi anak kebanggaan keluarga ye sayang...

Rai Ourkizuna said...

happy birthday aeish.. semoga membesar jadi anak yg taat.. happy nya dia.. hehe..

SYANI said...

Happy birthday Aeish...
Sedapnya makan pizza tu...

Zuraidah Butang said...

heppy besday aeish...comel jek die..heheh

Mimy Hamid said...

hepi besday aiesh...

aanie said...

hepi besday aeish...seronoknya dia semua nyanyi lagu besday utk dia...

norhidana miswan said...

seronok lah aeish yek.... mcm2 menu akak amik... teringin lak nk try pizzahut baru tuh... huhuhui

Tuan Kedai said...

ramai yang buat parenting blog skrg :)

nizamijam.com

Puan Kutu said...

Aiesh suka la dpt mkn pizza,semua org nyanyi hepy besday tuk dia lak tu kan..

Kesuma Angsana said...

mesti seronok dier kan...

diana said...

seronok la dia dapat kek..hehe..

Ummialyaanas said...

waaaa...bestnye..
xpernah celebrate kat pizza..
diorg siap nyanyi2 lagi ye..

utk aeish..happy birthday..!

aizamia3 said...

selamat hari lahir Aeish..
Moga sentiasa kuat dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

Queen Teratai said...

wah.. bestlah sambut birthday kat pizza hut...

::NureeN:: said...

wahh meriahnyerr....
mesti aeish senyum n hepi jer mlm tue kan :)

eima said...

wahhh mmg besh la aeish tu kan sbb ade org nyanyikan die lagu hepi besday utk die ...

Myra Jay said...

Bestnyer...
Meriah tengok :D