TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, September 1, 2011

Dugaan Di Aidilfitri....


Salam 3 Syawal...

Malam semalam mak mertua cakap lebih baik kau bawa anak kau pergi hospital, risau tengok aiman gan amzar ni tak habis2 muntah & cirit

Bincang dengan hubby ok la kita pergi hospital, bawa la sepasang baju anak dan mama, mana lah tahu nanti kena tahan pulak dan sampai kat sana kul 9 malam

Tapi dalam hati berdoa lah jangan anak2 kena tahan, nak raya ni he..he..

>
>
>
>
>
>




>
>
>
>
>
>

Nasib baik masa sampai tak ramai orang tapi sempat lagi tanya kat kaunter pertanyaan tak ramai ke yang sakit raya ni

Pagi tadi paling ramai, ramai accident datang dengan berbaju melayu lagi kata mak cik kat kaunter tu

Alhamdulillah dah jumpa doc katanya anak2 x teruk sangat tapi kalau tak baik lagi datang semula dan masuk wad

Setakat petang ni aiman dah beransur pulih, amzar je yang tak ok lagi 

Sempat lagi cari pucuk jambu batu, buah kelapa dan air 100 plus moga amzar cepat sembuh sebab esok mama, papa, atuk dan wan nak pergi beraya serta jalan-jalan

2 comments:

Wani said...

assalamualaikum akak,, selamat hari raya, maaf zahir batin untuk akak dan sekeluarga ...semoga anak2 cepat sembuh ,,, masih lagi dalam mood raya ni hehe ,, kasihan kat anak2 :)

Qhaifa Nur said...

Wani

Wsalam..selamat hari raya..maaf zahir batin buat wani juga, alhamdulillah anak2 dah sembuh, tu lah dugaan hari raya buat akak