TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, August 31, 2011

Aduh....Sakit Perut, Apa Makan Ni??????




Eh..kenapa pulak dengan amzar ni dah banyak kali masuk toilet dah la tu muntah2
Mungkin perut tu terperanjat selama ni siang x makan, sekarang boleh makan
Mungkin sekarang time raya macam2 lah yang dia makan
Bayangkan dari lewat petang semalam hingga pagi ni sakit lagi..kasihannya dah x tau apa nak buat

Ingatkan dia sorang je yang sakit perut..anak2 yang lain ikut juga cuma lewat sikit je
Fikir.... semalam first raya kami makan rendang ayam dan daging dinding yang dibawa dari rumah mak saya
Sekarang ...... ni kat rumah mertua macam2 la yang kami makan..entah malas nak fikir yang pasti terlebih makan..tak sedap pulak kata orang ni masak x betul la..salah makan kot

>
>
>
>
>
>
>
>
>


Bukan anak2 je yang sakit mama pun sakit perut...
Tapi x pe la mama orang dewasa boleh handle tu semua he..he..he..
Dah tau macam tu kena kawal makan nanti susah orang nak raya ni, karang duduk rumah saja
Tak nak....tak nak.....tak nak....

2 comments:

Cik Bell said...

adoii..bell dah lepas sakit perut dah...kena kawal mkn sikit time raya..hehe

Qhaifa Nur said...

Cik Bell

mmg seksa sakit perut time ni..kita orait lg bebudak yg ciannya..kawal, kawal