TEMAN ALAM MAYA KU......

Saturday, July 2, 2011

PIZZA HUT....

Plan hari ni pergi Balakong kenduri kahwin sebelah keluarga suami

Majlis nikah lepas zohor. Mak mertua call awal lagi dia datang lambat sikit, kalau macam tu jalan-jalan la dulu.

Dalam kereta afnan berkata dah lapar ni nak makan nasi la..cepatlah buka barang yang mama bawa tu.

My hubby kata tak boleh jadi ni kena singgah kedai makan, nak makan di Sekinchan Ikan Bakar baik tak payah sebab my mother baru-baru ni dah pergi mahal yang melampau katanya.

Sudah nampak JUCSO apa lagi makan kat...




Di sinilah kami makan tengahari...

Tengah syok-syok window shopping mak mertua call x sampai lagi ke..hot lah dia sekejap

Esok nak ke Putrajaya majlis resepsinya kat sana

No comments: