TEMAN ALAM MAYA KU......

Saturday, April 16, 2011

Sambar AU2....

   Alhamdulillah..limit kad dah naik, apa lagi jalan2 kat Jusco AU2 semalam sambil cuci mata konon nak tengok budak2 AF9 training kalau dapat..pergi dah kosong mungkin mereka buat persiapan untuk konsert kot hampa..
memang besar pon Jusco ni..pergi time orang keje lengang la..

   Sambar bang jangan x sambar cukup bulan jangan lupa bayar ye..oooo, yang best dapat beli baju aeish (busyuk mama ni)  geramnya tengok baju baby girl, kalau boleh nak borong satu Jucso ha..haa. sebenarnya dah lama x shopping guna kad ni al maklumlah banyak risiko sekali sekala boleh le jangan amalkan merabahaya tau he..hee.

   Dah banyak berubah betul kawasan situ, melilau lah nak cari tempat ni rupanya sebelah Asrama Semai Bakti..situ rupanya..Next time come lagi...